Stanija diskvalifikovana?

Regionalni VIP Survivor počinje da se emituje večeras na Prvoj. Narednih meseci gledaćemo avanture poznatih i manje poznatih ličnosti na Kostariki.

Kristina Bekvalac, Vladimir Vuksanović, Martina Vrbos, Stanija Dobrojević, Jelena Maćić, Milan Gromilić, Nikola Šoć, Mia Begović i njena ćerka Maja Lena Lopatni, Neven Ciganović, Ava Karabatić, Aleks Grdić, Žare Berber, Aleksandra Nakova, Sebastijan Flajs, Radovan Stošić, Ognjen Kajganić i Marko Karadžić su ovogodišnji VIP Robinzoni.

Tek ćemo gledati oko čega su se takmičari svađali, a prema pisanju Pressa, najžešća svađa izbila je između starlete Stanije Dobrojević i njene makedonske koleginice Aleksandre Nakove. Aleksandra je pre Survivora bila sa Vladom Vuksanovićem, a tokom boravka na Kostariki smuvala je i hrvatskog mistera Radovana Stošića. Stanija Dobrojević počela je da proziva Aleksandru zbog Vlade i Radovana, nakon čega su se toliko posvađale, da su bile momentalno diskvalifikovane.

“Stanija je počela sa opaskama i sve je na početku izgledalo kao šala. Aleksandra je bila iziritirana i nije prihvatala takve komentare srpske starlete. Prvo su se vređale, a zatim su počele da se guraju i fizički nasrću jedna na drugu. Njihov sukob je pretio da preraste u pravu tuču, a to su zabeležile i kamere. Produkcija je morala da reaguje i diskvalifikuje ih, jer tako stoji u ugovoru”, kaže za Press izvor blizak starletama.

Povezane vesti

Back to Top