in

Stanija: Ja sam uzor mladim devojkama, a ne prostitutka!


Potrešena nameštaljkom
Potrešena nameštaljkom

Starleta Stanija Dobrojević postala je glavna tema domaćih medija kada su na sajtu Hot eskort Dubai koji nudi bogatim šeicima devojke koje će im ispuniti najveće fantazije, osvanule fotografija atraktivne Rumljanke.

„Ovo što su mi uradili, opasne su klevete. Šta više da kažem?! Samo neko ko je bolestan može da napravi moj lažni profil i da se time bavi. Šta da kažem?! Svako zna da tako nešto može da se napakuje. Ali samo se pitam što od svih baš meni tako nešto da se uradi“, rekla je Stanija za Kurir.

Staniju je ova vest poprilično uznemirila, prvenstveno jer je idol tinejdžerkama. „Nikad ni za jednu ličnost nije bila ovakva priča. Nijedna od njih nema toliko devojčica koje u nju gledaju kao u idola i žele da budu kao ona. Ja treba da im budem primer, a ne da te devojčice danas čitaju da me iznajmljuju za 500 evra. Da me iznajmljuju i da se bavim time“, rekla je starleta-egzibicionista.

Pre Stanije, povodom cele ove situacije se oglasio i njen advokat, koje je oštro demantovao navode vezane za moral njegove klijentkinje, „Stanija Dobrojević nije dala nikakav povod za pisanje i objavljivanje tekstova i fotografija ovakve sadržine i sve slike koje se nalaze na sajtovima sa inostranim domenom skinute sa interneta, nakon čega su napravljeni lažni profili, bez bilo kakve dozvole naše stranke“, rekao je advokat rijaliti zvezde i starlete.