Stojković: Razvod zbog Bojaninog neverstva

Njeno neverstvo razlog razvoda
Njeno neverstvo razlog razvoda

 

Već danima stranice žute štampe pune dešavanja u životu bivših supružnika Vladimira i Bojane Stojković. Pojavile su se neproverene informacije da je razlog razvoda Bojanina navodna romansa sa direktorom Elektromreža Srbije, a onda su osvanule fotke Stojkovića i njegove nove devojke, Dejane Živković, učesnice rijalitija Prvi srpski top model.

U ekskluzivnom intervjuu za dnevni list Kurir, Vladimir je potvrdio pisanja pojedinih medija da je razlog razvoda zaista Bojanino neverstvo.

“Uvek sam prihvatao sve na svoja leđa. I verovatno bih istrajao u tome da nije počela da kruži priča da sam ja rasturio brak, da sam našao devojku. Niti je Dejana kriva, niti to ima veze sa istinom. Teško mi pada kad čitam po novinama da sam loš otac, što je neistina, i to me boli. Patrijarhalno sam vaspitan. Hteo sam da živim mirnim porodičnim životom, a Bojana je bila ta koja je želela da bude poznata. Otud tolika medijska pompa oko nas. Sad ne mogu da pređem preko nekih stvari, pogotovo što su toliko daleko otišle. Imam potrebu i ja nešto da kažem”, kaže na početku intervjua Stojković. “Kao što je moglo da se pročita na nekim portalima, istina je da je Bojana u vezi sa Branislavom (direktorom u Elektromreži Srbije i predsednikom Skupštine KK Crvena zvezda). To je razlog našeg razvoda, ali ne i jedini. Ima ih više. I ja sam kriv, grešio sam, ali kad sam saznao da je s njim više od dve godine, definitivno je puklo i odlučili smo da se razvedemo.”

Da li je tačno da poznaješ Branislava?

Da, poznajemo se. Bili smo drugari neko vreme, momak mi je bio i na svadbi.

Kada si saznao da je u vezi s tvojom ženom?

Saznao sam u decembru i tad smo se razišli. Pokušali smo to da sakrijemo, ali nismo uspeli. Na kraju se pronelo da sam ja glavni krivac, a nisam. Niti sam ja ostavio familiju, ni dete, niti bilo šta od toga. Ne sviđa mi se što se navode takvi razlozi, a ne taj momak.

Kako si otkrio da te Bojana vara?

Preko zajedničkih prijatelja, a kasnije sam se i sam u to uverio. Posle sam od istih tih prijatelja čuo da je navodno bio problem kako ću ja reagovati na to. Njih dvoje se sve vreme pozivaju na ljude iz politike i državnog vrha, tako da ne želim da se više uplićem dublje. Rekao sam razlog, i to je to. Bojani ću uvek biti prijatelj. Uvek ću za dete dati i više nego što sud odredi. Znači, da sam loš otac – nisam. Da sam upropastio brak – nisam. To samo želim da se zna. A o mojoj bivšoj ženi i dalje – sve najbolje.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top