Prati nas

Vesti

Sud odlučio: Rasta nije pretukao Loku

Stefan Đurić Rasta oslobođen je danas optužbi u Prvom osnovnom sudu da je napao i pretukao Slobodana Nešovića Loku, vlasnika agencije za autorska prava.

“Zadovoljni smo što sud nije podlegao pritisku javnosti koji je pratio ceo postupak. Imajući u vidu dokaze koje je ponudilo tužilaštvo, oslobađajuća presuda je bila jedina moguća zakonita odluka”, kazala je advokat Irina Borović, branilac Stefana Đurića, prenosi Svet.

Podsetimo, reper je navodno upao u prostorije voditelja i vlasnika muzičke agencije Slobodana Nešovića Loke. to se dogodilo pre skoro dve godine. Tom prilikom je došlo je do incidenta, a Slobodan je navodno završio u Urgentnom centru zbog povreda glave.

“Slobodan je imao nekoliko hematoma po glavi i licu. Lekari su po proceduri uradili skenere glave, ali se kasnijom pretragom ustanovilo da nema većih povreda. Žalio se na jake bolove u stomaku, zbog čega je sve do 19 časova bio hospitalizovan, ali je to bilo sve od posledica udaraca i šutiranja.  Nakon svega je na sopstvenu odgovornost, jer nije osećao jake bolove, pušten kući”, rekao je po napadu izvor Blica.

Rasta je tada bio prilično rečit kada je u pitanju njegov odnos sa Nešovićem.

“Ovo je jedan scenario čoveka koji na sve moguće načine pokušava da izbegne i okrene priču u svoju korist ne bi li i posle 10 godina zadržao finasijska sredstva od autorskih prava koja pripadaju meni… Nikakvog napada i vređanja nije bilo da naglasim… A pravdu ću kao i do sada potražiti na sudu, po ko zna koji put”, rekao je tada.

 

1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    04. 03. 2019. at 15:45

    Loka venom lagodno zivi tako sto prevari mlade umetnike da potpisu ugovore gde njemu prepisuju prava na svoje pesme, snimke, itd. Kada se probiju, sa jako malom pomoci Loke, koji im prvo sve obeca a nista ne da, Loka zaradjuje od njihovog talenta, truda i rada, a njima ne da nista. Jos im se u lice smeje i preti kad traze ono sto im pripada. Konacno neko da stane i tom dripcu na rep.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top