in

Sudbonosni susret: Demi Lovato je ponovo sa svojim bivšim dečkom!

Demi Lovato je iza sebe ostavila godinu prepunu patnji u kojoj je umalo izgubila život! Izašla je iz rehabilitacionog centra i već neko vreme se drži dalje od droge i alkohola, ali isto se ne može reći za njene bivše ljubavi!

Prema tvrdnjama izvora, stara romansa između tridesetdevetogodišnjeg Wilmera Valderrame i dvadesetšestogodišnje Demi Lovato ponovo cveta!

Kako je izvor objasnio, Wilmer je kontaktirao Demi nakon što je čuo stravične vesti o predoziranju i od tada su u stalnom kontaktu.

Ponovo su postali jako bliski. Iako je ona bila i sa drugim muškarcima od njihovog raskida, on nikada nije prestao da je voli i srećan je što se vratila trezna i čista“ , objasnio je izvor.  „Iako nisu zvanično zajedno, varnice postoje„.

Glasine kruže a dvoma zvezdama to ni najmanje ne smeta, naprotiv, njih dvoje su nedavno imali zajednički Instagram „live“ u kome je Wilmer Demi nazvao „slatkom“ i rekao joj da „predivno izgleda“ , a pevačica nije skidala osmeh sa lica.

Ne žure nigde, ali svi mogu da primete, i svi već komentarišu da njih dvoje definitivno ponovo treba da budu zajedno“ , dodao je izvor. „Wilmer ima neverovatno pozitivan uticaj na njen život i njena porodica je presrećna da se vratio. Nadamo se da će ovo leto biti posvećeno njima„.