Prati nas

Extra

Susret bivših ljubavnika u Crnoj Gori!

aleksandar-sreckovic-kubura-petra-radivojevic

Par se upoznao na snimanju studentskog filma i skoro godinu dana su bili u vezi (foto: Kurir)

Susret sa bivšim partnerom nikome nije lak. Naročito ako je reč o nekadašnjoj ljubavnici i njenom novom dečku.

Pre skovo godinu dana u medijima su osvanule fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure i njegove 18 godina mlađe ljubavnice i kolegenice Petre Radivojević. Par je ubrzo po otkrivanju afere prekinuo svoju vezu, koja je trajala oko godinu dana, a Kuburina supruga, fitnes instruktorka Marija Srećković, sa kojom je skoro dve decenije u braku i sa kojom ima dvoje dece, je mužu oprostila neverstvo.

aleksandar-sreckovic-kubura-marij sreckovic

Glumcu je fitnes instruktorka, sa kojom je 20 godina u braku, oprostila ‘bračni izlet’ (foto: Kurir)

Međutim, neplanirani susret bivših ljubavnika u hotelu u Tivtu nikome nije bio prijatan.  “Kubura je u Crnoj Gori bio radno, ne sluteći da će se sresti sa bivšom ljubavnicom, i to u istom hotelu. On je sa kolegama igrao predstavu Hasanaginica, koja je nedavno bila na repertoaru u Tivtu. S druge strane, Petra je spojila lepo i korisno jer je radila na organizaciji komada Mamma mia, koji se igrao u istom gradu, pa je sa njom pošao i novi dečko, sa kojim je nastavila letovanje”, priča izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

“Jedno jutro Aleksandar je sreo Petru u holu hotela i uopšte mu nije bilo prijatno. Hteo je da joj priđe i da se pozdravi, ali kad ju je ugledao sa dečkom, produžio je na drugu stranu. Međutim, đavo mu nije dao mira, pa se ceo dan raspitivao kod kolega o tome koliko Radivojevićeva ostaje na Crnogorskom primorju. Uplašio se da ih neko ne uslika zajedno i da se ponovo ne sretnu u hotelu”, završava izvor, a prenosi Puls.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top