Prati nas

Bizarno

Srpski glumac prevario glumicu, ona sada uradila isto: Bizaran brak Kubure i Marije

Afera srpskog glumca Aleksandra Srećkovića Kubure sa 18 godina mlađom studentkinjom punila je novinske stupce pre pet godina.

Par je tada uslikan kako razmenjuje nežnosti u javnosti, uprkos tome što je glumac u vezi sa Marijom Savić Srećković. Ona se tada nije oglašavala, da bi se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

Fitnes instruktorka sada je primenila isti scenario: uslikana je sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru, uprkos tome što je i dalje u braku.

“Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu,” tvrdi izvor i dodaje:

“Tokom razgovora jedno drugom su dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu.”

“Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu, jer bez obzira što su se ljubili u restoranu, vodili su računa da ih neko ne vidi. Sedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje.”

U izjavi za medije, Marija nije želela da demantuje fotografije.

“Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome,” rekla je Marija.

Ona i glumac su još uvek u braku i žive zajedno u stanu gde su pre više od dve decenije i svili porodično gnezdo. Njih dvoje imaju dva sina među kojima je razlika 17 godina.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top