ŠOK FOTO: Glumac uhvaćen sa ljubavnicom u Zemunu!

Aleksandar Srećković Kubura ima 18 godina mlađu ljubavnicu, sa kojom vara suprugu, fitnes instruktorku Mariju Savić Srećković!

Ljubavnica se zove Petra Radivojević, a par se upoznao pre godinu dana na snimanju studentskog filma, nakon čega su započeli romansu. Fotografije para objavio je dnevni list Kurir u svom dnevnom izdanju.

“Kubura već odavno nije srećan u braku, koji traje 20 godina, a Petra je u njegov život unela novu energiju. Letos su viđeni zajedno na Exitu u Novom Sadu, gde su boravili pet dana u iznajmljenom stanu. Viđaju se kad god su u mogućnosti, a uglavnom su gosti manje poznatih prestoničkih restorana, kako ih niko ne bi video,” ističe izvor Kurira.

aleksandar-sreckovic-kubura-petra-radivojevic-marija-savic-petrovic-preljuba-1412026024-576871

Prvi poljubac i zagrljaj “tajnog” para snimljen je u nedelju na Zemunskom keju, a danas se oglasila i Petra. “Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Čuli smo se, ali ne bih da govorim o detaljima,” istakla je ona u izjavi za Blic.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti