Search
Close this search box.

Ovako su se kolege oprostile od Marinka Madžgalja: Ako si umro kao što kažu…

Kolege se oprostile od neprežaljenog glumca ( foto: printscreen )

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Kolege se oprostile od neprežaljenog glumca ( foto: Screenshot )

Na komemoraciji u Ateljeu 212 danas se okupio veliki broj glumaca kako bi odali počast glumcu i pevaču Marinku Madžgalju.

Andrija Milošević poručio je kako je Marinku ukrao mnogo fora, te da će glumac nastaviti da živi kroz njega.

Kroz jecaje sa Marinkom se oprostio i voditelj Ognjen Amidžić: „Marinko i ja smo se slučajno upoznali i postali prijatelji. On me je uvukao u glumu. On bi sad tražio da pričam bilo šta. Proveli smo neverovatnih 13 godina zajedno. On je jedan od najtalentovanijih ljudi, u svim sferama. Ako je Marinko umro, kao što kažu da jeste, onda čovek stvarno umire tek kad ga zaborave. Ja te, brate, neću zaboraviti „

Glumac Aleksandar Srećković Kubura priznao je da i dalje ne može da izbriše Marinkov broj iz telefona: „Bio je pun života, kao da je znao da mora brzo da ga živi. Bio je drug i brat,“  rekao je Kubura.

Gorica Popović rekla je: „Ne umemo da se oprostimo jer ne želimo. Odlazak je nepodnošljiv i besmislen. Što neće biti na našem brodu tako nezamenjiv putnik, neće nas ozariti njegov osmeh. Da je nebo znalo koga nam oduzima… Biser, deliju. Na pogrešnog si se namerila, smrti. Ali, prijatelju, čuvamo te. Ti si naš belutak iz pesme Vaska Pope. Zbogom, druže,“  izrecitovala je deo pesme i zaplakala.

Gordan Kičić takođe je odao poslednju počast glumcu uz reči: „Mili moj Majki… Išli smo u u Drinku, pa na FDU. Igrali, cirkali, glumili.. Igrali basket i smejali se. Batko, batice, direktore moj, bio si šarmantan i drag, mogao si sve. Bio si car i šmeker. Voleo si da te vole i obožavali su te. Tugu i bes izražavao si samo na sceni. A u životu si bio srećan. Mili moj, divio sam ti se. Bio si snažan do kraja i verovao si da će sve biti dobro. Nedostajaćeš mnogo. Volim te, batice moj“.

Ovoj komemoraciji prisustvovalo je još mnogo glumaca: Kalina Kovačević, Seka Sablić, Mirka Vasiljević, Vuk Kostić, Branimir Brstina, ministar kulture Ivan Tasovac kao i bivša supruga Marinka Madžgalja, glumica Dubravka Mijatović sa kojom ima ćerku Saru.

POSLEDNJE VESTI