Svađa Aleksandre i Maje: Evo zbog čega se kolegenice ne podnose

Maja je iznela nedavno brojne uvrede na Aleksandrin račun (foto: Instagram.com/alexandradovic/majanikolic_singer)

Turbulencije i napetost u žiriju Pinkovih zvezda ne prestaju. Nedavno je folk pevačica Dara Bubamara iz zdravstvenih razloga bila primorana da pauzira sa snimanjem emisije, a njeno mesto, kao što smo pre nekoliko dana preneli, u žiriju će preuzeti Maja Nikolić. Poznata po svom izraženom temperamentu, ali i britkom jeziku, provod uz nju ce biti sigurno zagarantovan.

Ova odluka se nije dopala pop pevačici Aleksandri Radović, zbog ranijih nerešenih nesuglasica i niza uvreda na njen račun od strane Nikolićeve. Kada je Radovićeva videla koga je produkcija dovela kao Darinu zamenu mometalno je ustala sa crvene stolice i napustila studio u Šimanovcima. Potpuni šok za sve gledaoce kraj malih ekrana, a vest je za par sati preplavila Internet portale zbog vidnog pevačicinog nezadovoljstva.

Bivša učesnica popularnog rijaliti programa Farma, o Aleksandri je ne tako davno izjavila: “Za mene je ona čist promašaj za Pinkov šou. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca” rekla je Maja.

Plavokosa pevačica je o vlasnici hita Kao so u moru imala još nešto da doda: “Glumila je zvezdu, a tri godine je pevala samo i isključivo narodnjake. Ja sam u tom periodu pevala samo pop pesme, a nju sam plaćala 50 evra da bi pevala samo narodnjake. Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu”, ispričala je Maja, a prenosi Puls.

Na Aleksandrinom mestu u narednim emisijama sedeće rok pevač Bora Đorđević, a pevačica je pristala da se vrati na snimanje kada i Dara ponovo bude deo takmičenja.

Povezane vesti

Back to Top