Svađa između Adnana i Danijela!

Bilo je samo pitanje vremena kad će se ovo desiti… Da da još jedna svađa u Operaciji TrijumfAdnan je danima pričao kako je Danijel u stvari dobra osoba i kako ne razume zašto ga svi toliko ne podnose. Ali to nije moglo dugo da potraje jer Danijel jednostavno sve ljude oko sebe izvede iz takta. Tako je „pukao“ i Bosanac Adnan koji je mogao da prebije sićišnog Danijela, ali se ipak u poslednjem trenutku sabrao. Evo kako je došlo do sukoba. Kragujevčanin je Adnana opomenuo da bude tiši jer on pokušava da zaspi, ali je mladi Bosanac potpuno „odlepio“. Evo šta mu je rekao: „Razbiću ti nosinu kad izađeš odavde. Budi srećan što smo dobri prema tebi. Trpim te tri meseca, keru jedan. Ti si zaslužio sve najgore.“ Uuuuu, nervoza pred novo Gala veče, a?

9 Responses

  1. To između Danijela i Koale nije bilo baš tako.Nije se Danijel iznervirao zato što su ga probudili,to je Koala tako shvatio.Pre toga ja Koala uputio Danijelu niz uvreda,užasnih reči i pretnji,zbog toga je tu noć Danijel legao ranije.Da li je moguće da niko nije gledao i kapirao svojom glavom,nego padao pod uticaj i doživljaj drugih u ovom slučaju,KOALE?!!!!!!

  2. ma danijel je bio grozan cijelo vrijeme samo se svađao kao stara žena samo trebala ga je sonja izmlatiti kada je imala priliku….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI