Sve balkanske Rijane

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pretpostavljamo da Rijana ni ne sluti kakvu je revoluciju stvorila njena nova frizura. Za svet ne znamo, ali za Balkan pouzdano tvdrimo. Predstavljamo vam balkanske verzije pevačice sa Barbadosa, a vi donesite odluku koja je najbolja. Ako se među kopijama može birati najbolja… :)

1. Seka Aleksić

Za potrebe albuma “Slučajni partneri” Seka je promenila svoj imidž. Iako mnogi idalje njenu frizuru komentarišu kao neprikladnu muzici koju peva, Aleksićeva je evidentno poslužila kao uzor ostalim javnim ličnostima. Njoj ide titula prve među jednakima!

2. Azis

Azis, odnosno sve ono što bi Boki 13 voleo da bude kad poraste, je druga ličnost na Balkanu koja je skinula Rijanu. Početkom godine, kralj, odnosno kraljica bugarskog pop folka, promovisao je svoju novu frizuru a la Riri!

3. Bosanski dvojnik srpskih pevačica

Marino Bogdan, dečak koji je definitivno odrastao na Karamelinoj Školi za pevačice (kako drugačije objasniti njegovu opsesiju kopiranja stajlinga domaćih pevačica), sa ponosom je predstavio svoju novu frizuru, početkom meseca.

4. Milan Dinčić Dinča

Pre par nedelja, na promociji nove knjige Saše Ignjatovića, svi prisutni pričali su o novoj frizuri mlade zvezde Granda. Čini se da je njegov tadašnji stajling ostavio, kako Sašu Ignjatovića tako i njegovo novo štivo, u senci.

5. Boki 13

Svojim lažnim venčanjem u Šarm el Šeiku, kurpulentni dečak koji se oblači kao devojčica, Boki 13, želeo je da ismeje svoju “rivalku” Seku Aleksić.

[poll id=“144″]

Foto Nemanje Dinčića i Bokija 13: Svet

POSLEDNJE VESTI