Search
Close this search box.

Svetski putnik sa 195cm i 135kg koji sanja samo o jednoj ženi- ekskluzivni intervju sa Markom Konom!!!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zahvaljujem se našem dragom predstavniku na Eurosongu, Marku Konu, što je i pored svih obaveza koje ima, pristao da uradi jedan intervju sa Tračaricom.

Marko hvala na iskrenim odgovorima i srećno u Moskvi, navijamo za tebe… Dragi moji čitaoci uživajte u našem čavrljanju…

Tračara: Pobedniče, kako si?

Marko: Evo super!

Tračara: Kako ste se osećali kada ste proglašeni za pobednika i ponovo izašli na scenu, gde vam je puno ljudi zviždalo? Verujem da nije bilo lako…

Marko: To je u srpskoj tradiciji, a ja volim srpsku tradiciju, ako ti ne zvižde, to znači da nešto nisi uradio kako treba, doduše više ih je aplaudiralo, mada zviždači su uvek glasniji!

Tračara: Mnogo puta si izjavljivao po novinama da nisi očekivao pobedu. Kako ti se sad čini sve to, je l’ si se navikao?

Marko: Nisam je očekivao samo iz razloga što je bilo puno popularnijih od mene na Beoviziji, mada uvek sam znao da je naša pesma najbolja… :) hihihi

Tračara: Mnogi su se žalili što će zbog ove pesme svi misliti da su Srpkinje sponzoruše. Ima li istine u tome?

Marko: Samo Srpkinje nisu, sve ostale jesu, ja kao svetski putnik to mogu odgovorno da tvrdim.

Tračara: Na sceni ste imali samo jednu damu pored vas petorice. Da li ćete menjati nešto u nastupu za Evroviziju?

Marko: Ne, ta dama predstavlja san svakog muškarca, a svaki pravi muškarac sanja samo jednu damu!

marko-kon

Tračara: U Ami G šou si rekao da ti roditelji nisu dali da imaš dugačku kosu pa si je sad, kad si prešao tridesetu, pustio namerno. :) Po mom mišljenju, pored „Cipele“ i Milanove harmonike, i tvoja frizura će privući dosta pažnje na Evroviziji. Šta ti misliš?

Marko: Ja puštam kosu zato što mi se sviđa, a kako će ko reagovati, njihova stvar, mislim da će me ipak primetiti, ipak imam 195cm i 135kg, frizura je tu samo začin.

Tračara: Koja ti se pesma svidela na Beoviziji, a da nisu Milica i Danijel s obzirom da si im ti producirao pesmu „H8R“? Ko bi mogao da prođe bolje od tebe i Milana na Evroviziji?

Marko: Niko ne bi prošao bolje od nas, sto posto, a i da je tako, nikada to nećemo saznati. :) Ha ha ha, sviđalo mi se još dosta pesama na Beoviziji, OT bend, Oskar, Lejla, Saška, Ivana, Ana… Da pomenem samo neke…

Tračara: Ukoliko pogledamo tvoju prvobitnu profesiju muzičkog producenta znamo da si mnoge popularne pevače ti producirao. Sa kojom inostranom zvezdom bi voleo da se nađeš u studiju?

Marko: Hmmm, zavodljivo pitanje, recimo sa Ejmi Vajnhaus.

marko-kon1

Tračara: Kako se meni čini, ti si srpski Timbaland. On je bio prvo isključivo muzički producent pa se posle bacio na pevanje. I ti si se uglavnom nalazio iza stakla do sad, šta je tebi veći izazov od ta dva?

Marko: Ne može se više postići u ovoj zemlji, u ulozi muzičkog producenta, od onoga što smo postigli Kobac i ja. Ovo je novi izazov.

Tračara: Da li si imao prilike da čuješ konkurentske pesme iz drugih zemalja koje će se takmičiti na Evroviziji? Kakvo je tvoje mišljenje?

Marko: Ima dobrih, a bogami i loših pesama… Videćemo…

Tračara: S obzirom da se tvoja pesma zove „Cipela“, kakve ćeš cipele nositi na Evroviziji?

Marko: To je posao mog stiliste Teodore Pantelić, neću joj se mešati u posao.

Tračara: Na kom jeziku ćeš otpevati „Cipelu“?

Marko: Sigurno na engleskom, francuskom i ruskom, a verovatno i na još po nekom…

marko-kon2

Jedva čekam Evroviziju! ;)

POSLEDNJE VESTI