Search
Close this search box.

Svi detalji predbračnog ugovora Ane Ivanović i Schweinsteigera

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger su pre 10-ak dana rekli sudbonosno da na jedan posve romantičan način, u Veneciji, gradu gondola, kanala umesto ulica i balova pod maskama. Međutim, u danima pre toga prethodio je jedan nimalo romantičan čin: potpisivanje predbračnog ugovora.

Naime, ovaj dokument se sastoji od čak 64 strane, gde se stavku po staku razlaže svaki detalj njihovog braka, a ono što je najzanimljivije u svemu je da će par imati odvojene bankovne račune čak i nakon stajanja na ludi kamen.

U ovom ugovoru, kako prenosi Blic Puls, nalazi se i saldo njihovih računa pre ulaska u brak, a prema njemu Ana je od tenisa zaradila 15,4 miliona dolara, dok je samo u ovoj sezoni inkasirala skoro pola miliona. Pored toga, Ivanovićeva ima višemilionske ugovore i van terena, a među njima se ističe doživotni ugovor za Adidas, nemačke firme od koje dobija 5 miliona godišnje, sa tendencijom rasta i do 12 miliona, u zavisnosti od uspeha koje pokaže na terenu.

Sa druge strane, Schweinsteiger je prelaskom iz Bajerna Mančester za tri sezone zaradio 48 miliona funti. Dok je on ulagao i u nekretnine (kupio je stan u Minhenu za Anu), lepa teniserka u poslednje vreme nije trošila novac u te svrhe. Ipak, valja napomenuti da Ivanovićeva poseduje stan u Beogradu, imanje u Krčedinu i kuću na Majorki.

Koliko je predbračni ugovor detaljno sastavljen govori i podatak da su rešena pitanja naslednika, a mislilo se i na stavke koje ostaju na usmenom dogovoru, npr. davanje novca za iznajmljivanja vila po celom svetu (budući da ne provode mnogo vremena ni u jednom gradu, ne isplati im se da kupuju kuće, te ih iznajmljuju) ili pokloni (koje jedno drugom ne vraćaju ukoliko dođe do eventualnog razvoda).

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI