Takmičio se za Eurosong, a sada je u našem X Factoru!

Foto: PR

 

Njegovo ime je Ilija Mihailović i on ima samo 16 godina, a već je učestvovao sa grupom na takmičenju za Eurosong u Azerbejdžanu, a sada je u drugoj sezoni X Factor Adria. Završio je nižu muzičku školu za violončelo, dve godine je svirao klavir, a sada je krenuo da svira i saksofon.

Kaže da je žanrovski posvećen jazzu, ali da voli da kombinuje ovaj pravac sa soul-om i r’n’b pravcem. Takođe sluša hip hop, ali se ne bi usudio da izvodi tu vrstu muzike :)

Tokom takmičenja stekao je mnogo prijatelja, od kojih je jedan David Temelkov sa kojim u slobodno vreme svira, peva, druži se i sprovodi ga po Beogradu, s obzirom da nam Ilija dolazi iz pomenute prestonice.

Nećemo da vam otkrivamo koju pesmu je izvodio, ali ćemo vam reći da za sebe misli da odlično prenosi emocije muzikom što su komentari Aleksandre Kovač i potvrdili. Željko mu je dao jedan “sportski” savet i bilo mu je neverovatno da Ilija ima samo 16 godina…

Da ne otkrivamo kako je Ilija prošao i šta su mu rekli ostali članovi žirija, držimo vas još malo u neizvesnoti do nedelje! Do tada uživajte i pratite nas :)

Povezane vesti