Prati nas

Tamara Veljković: Ružica me je jurila nožem!

Koriste se i noževi tokom njihove svađe (foto: Instagram)

Koriste se i noževi tokom njihove svađe (foto: Instagram)

Učesnica rijaliti šoua Parovi, Ružica Veljković, nastavila je svoju avanturu i u Maldivima, gde joj društvo pravi sestra Tamara, koja već na samom početku otkriva zanimljive detalje o svojoj sestri.

Naime, zna se da su Tamara i Ružica veoma bliske, a kao između svakih sestara i između njih postoje nesuglasice i svađe, te je mlađa sestra rijaliti zvezde otkrila da ju je Ružica ranije tokom dramatičnih svađa – jurila nožem.

“Mene je Ružica jurila nožem kada smo bile klinke. Ali dobro, to je bilo davno”, kaže Tamara koje je pre svog ulaska u rijaliti jasno svima rekla kako nije kao Ružica, te i izjavila kako ona nikada ne bi imala seks pred kamerama, kao što je to sebi dozvolila njena sestra.

Ružica i Tamara su već i rekle kako, iako se međusobno obožavaju i podržavaju, njih dve i te kako umeju da se posvađaju.

S obzirom na to da će dve sestre u zatvorenom prostoru biti dva meseca, verujemo da će i gledaoci Happy televizije imati priliku da budu svedoci žučnih rasprava Ružice i Tamare Veljković.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top