Taylor Swift, Katy Perry i John Mayer na istoj žurki

A photo posted by YoungBeardo (@youngbeardo) on

Pevač Drake je u velikom stilu proslavio svoj 30. rođendan sinoć. Reper je u klubu Delilah u Los Anđelesu napravio zabavu za prijatelje, a među njima je bilo i mnogo poznatih ličnosti.   Ali tri gosta posebno privukla su veliku pažnju: Katy Perry, Taylor Swift i John Mayer. Ako ste slučajno zaboravili kako su njih troje povezani, donosimo vam mali podsetnik.

A photo posted by YoungBeardo (@youngbeardo) on

Perryjeva i Swiftova su u svađi već nekoliko godina, jer je vlasnica hita Firework pokušala, navodno, da sabotira mlađu kolegenicu ukravši joj igrače. Obe su na društvenim mrežama i u intervjuima prozivale jedna drugu, tako da im sigurno nije bilo prijatno da se sretnu kao gošće na Drakeovoj zabavi.

A photo posted by YoungBeardo (@youngbeardo) on

A što se John Mayera tiče, obe pevačice su mu bile devojke. Taylor je o njemu napisala poznatu pesmu Dear John, za koju je pevač kasnije izjavio da ga je ‘iznenadila i posramila’. Zatim je otpočela višegodišnja romansa njega i Katy, doduše sa brojnim prekidima, ali su ostali dobri prijatelji, pa su se na zabavi pozdravili i razgovarali, rekao je izvor koji se našao na licu mesta, a prenosi E!News.

Povezane vesti

Back to Top