in

Tea Tairović o intimnom snimku koji se našao u javnosti

Tea Tairović trenutno je u žiži intersovanja zbog svog hita „Hajde” koja je jedna od najpopularnijih pesma, ali je još uvek kao senka prati skandal, koji je nedavno imala kada je isplivao ekplicitni snimak.

Tea Tairović otkrila sve o ekplicitnom snimku!

Tea je sada otkrila kako se oseća zbog p*rno skandala, kada je izašo snimak na kome je ona navodno o*alno zadvoljavala muškarca.

„Neke stvari sam mislila da nikad neću preživeti i kada su se neke stvari desile u vidu tih komentara, shvatila sam mi to zapravo ne smeta. Prosto, kada nešto ne pročitate, to ne postoji za vas. Ako naiđem na nešto za šta smatram da bi moglo da me iznervira, ja to preskočim i poštedim sebe“, kaže Tea u emisiji „Premijera”.

Kako njen hit trenutno važi za najslušaniju pesmu na Balkanu, Tea je postala jedna od najtraženjih pevačica na našim prostorima, pa se ona osvrnula na snimak koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama, na kom pevačicu kite bakšišom.

„Ako bakšiš znači da se od srca, kad vam je lepo dok neko peva, ako je u vezi s tim, onda mi apsolutno odgovora i nemam problem s tim“, otkriva pevačica za Pink.rs.