Teška životna priča jedne od učesnica Pinkovih zvezdica

Ne krije suze svaki put kada se seti nemilih degađaja! (foto: Kurir)
Ne krije suze svaki put kada se seti nemilih degađaja! (foto: Kurir)

Jedna od glavnih favorita za pobedu u muzičkom takmičenju Pinkove zvezdice je mlada i talentovana Marija Sedrar, koja je naciju osvojila svojim prelepim i raskošnim vokalom, ali malo ko zna njenu potresnu životnu priču.

“Ja sam za to moje rođenje i kako je u stvari bilo, saznala pre par godina, jer ona meni to nije htela da kaže da se ja ne bih nervirala. Htela je da sačeka da ja dovoljno sazrim, da bih razumela neke stvari i kada mi je to ispričala baš sam bila šokirana, kenula sam odmah da plačem jer ne mogu da verujem da sam živa”, otvorila je ovom rečenicom Marija video o njoj.

Pored nje, u specijalnoj emisiji o Pinkovim zvezdicama, i Marijina majka je ispričala neverovatnu priču o nemilim događajima, čime je potresla sve, pritom govoreći o problemima koje je devojčica imala kada je došla na svet, te da je jedva preživela kada je rođena.

‘Rođena mrtva, danas diva!’ (foto: screenshot)

“Početak Marijinog života bio je veoma traumatičan, jer je ona rođena bez pulsa, imala je ocenu nula na rođenju, to majke znaju šta znači. Nekoliko sati nismo ni znali šta će se sa njom desiti i da li će preživeti”, priseća se majka kroz suze detalja sa rođenja male Marije i nastavlja svoju priču.

“Nakon toga smo saznali da je Marija bila preko deset minuta bez kiseonika. Hvala Bogu, sve se dobro završilo i sami doktori su nam rekli da nas je Bog pogledao”, dodaje njena majka.

Šta se nakon toga izdešavalo i koliko su njena porodica, drugovi i nastavnici u školi ponosni na nju, pogledajte u kompletnom prilogu o Mariji Serdar.

Povezane vesti