Search
Close this search box.

Tetka mu je naša poznata pevačica, a on je zvezda u Nemačkoj

Andrej Mišković zvezda je ovogodišnje sezone nemačkog muzičkog takmičenja The Voice Kids, a njegova tetka je poznata pevačica u Srbiji, koja je čak predstavljala našu zemlju i na Pesmi Evrovizije.

Dvanaestogodišnjak kaže da je najpre morao da popravi ocene u školi da bi mu majka dozvolila da se prijavi na takmičenje, a zatim je sa ocem u studiju snimio obradu numere Love yourself Justina Biebera i poslao prijavu za takmičenje.

Andrej je u razgovoru za nemački Frankfurter Allgemeine otkrio da mu takmičenje nije stresno, već veoma zabavno, i da je njegovim roditeljima teže palo nego njemu. U septembru je prvi put nastupio u The Voice Kids i predstavio se pesmom Three empty words Shawn Mendesa. „Ne znam mnogo ljudi koji znaju ovu pesmu. Mendes je više poznat po drugim pesmama. Ali smatram da Three empty words nosi puno emocija“, rekao je mladić o izboru pesme za prvu audiciju pred žirijem.

Dodaje i da ostale takmičare ne doživljava kao konkurenciju i da su se sjajno zabavili i da su dobar tim. O svojim muzičkim počecima Andrej kaže: „Pre tri godine moj brat blizanac Aleksandar i ja proslavili smo deveti rođendan uz live bend u bašti. Gosti su zatim poželeli da i ja otpevam nešto. Izveo sam numeru Let her go od Passenger. Svi su nakon toga aplaudirali i ja sam pomislio: ‘Wow, možda dobro pevam'“, kaže kroz osmeh mladi pevač.

U porodici ovog talentovanog tinejdžera svi su muzičari. Andrejeva tetka Viktorija je proslavljena zvezda 80-ih koja je 1982. godine sa glupom Aska učestvovala na Eurosongu.

POSLEDNJE VESTI