Prati nas

Muzika

Viktorija tuži Bruna Marsa za krađu pesme

Sud će odlučiti! (foto: pressonline)

Sud će odlučiti! (foto: pressonline)

Velikan domaće muzike pevačica Viktorija će se uskoro naći na sudu sa Brunom Marsom i Markom Ronsonom, zbog tužbe koju je pokrenula protiv njih dvojice.

Naime, pevačica smatra da su Bruno i Mark plagirali numeru Aske Ulice mračne nisu za devojke iz 1984, za koju je baš upravo Viktorija radila muziku i prošle godine stvorili svetski poznati hit Uptown Funk.

O ovoj odluci pevačica je obavestila svoje prijatelje i fanove na svom Facebook profilu i dodala da će se uskoro naći na sudu, koji će doneti konačnu odluku.

Poslušajte kako zvuče ove dve pesme i recite nam vidite li vi kakvu sličnost.

7 komentara

7 Comments

 1. nn

  06. 08. 2015. at 16:34

  Nidje veze…Mislim da su Aske iskopirale nekog al ne mogu da se setim na koga me podsecaju…..

 2. healthywho

  06. 08. 2015. at 18:39

  HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH pa dobro! :D

 3. It Girl

  06. 08. 2015. at 19:51

  Ne vidim šta ovde nije jasno. I ja sam bila malo skeptična kada sam pročitala naslov, ali kada poslušate pesmu svatite da je muzika skoro pa identična. Žena ima pravo da brani svoj rad, mada ne znam koliko će uspeti u tome.

 4. Nenad Mmedia

  06. 08. 2015. at 21:56

  Jel ova Viktorija pijana?

 5. zoki

  07. 08. 2015. at 02:54

  Svako ko je muzicki nadaren i ima sluha recice da je pesma jako slicna. Viktorijin nacin pevanja je drugaciji ali muzika u pozadini, tonove, taktove…Ne znam dali je slucajnost ili sta ali… videcemo.

 6. velma kelly

  07. 08. 2015. at 13:29

  Imate na desetine pesama na ovaj fazon od 80-tih do danas. Ronson je i sam rekao da mu je inspiracija bila funk muzika 70-tih i 80-tih, tj. Stevie Wonder, Prince i ekipa. Pre ce biti da je slicna situacija i sa Askama, da je i ova njihova pesma nastala pod tim uticajem, nego da je Mark Ronson bas njih iskopirao.

 7. Lejdiiii

  12. 08. 2015. at 15:37

  Vi sto komentarisete i govorite kako pesme nemaju veze jedna sa drugom gresite… Aske nikog Nisu iskopirale omvec je Mark Ronson njiiskopirao tj njiovu pesmu… Akoo. Niste znali on je samo producent,dj on obradjuje pesme od drugih izvodjaca i ne mozete vi da sudite kad ne znate nista o muzici, necete vi da kazete da li ona u pravu i ne zato sto ona najbolje zna od svih vas koji komeisete jer nemate sta pametno da radite nego se bavite tudjim posl

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top