PKS: Romani pobeda, Viktoriji diskvalifikacija

Ona pravi najbolje palačinke

 

Jučerašnji pobednik Prvog kuvara Srbije Nemanja Pajić kao nagradu je dobio mikser, koji će mu pomoći u pravljenju jela, a to su – palačinke. Svaki takmičar pravio je po četiri palačinke koje će pored redovnog žirija ocenjivati i specijalni žiri – deca, tačnije četiri devojčice.

Anja prvi put pravi palačinke, Marko pravi sa jabukama, cimetom, suvim grožđem i orasima, Marija sa čokoladom i višnjama, Suzana sa šlagom, vanilom i maskarponeom, a Dinča sa ananasom i čokoladom. Nenad Čanak je dao definiciju palačinki i rekao da su oni kao pica, a pica kao seks: kad je dobro, stvarno je dobro, a kad nije dobro, opet je dobro.

 

Posle 30 minuta, žiri je dao znak za završetak spremanja jela. Šest kuvara nije ispunilo zadatak, a Petar je zamerio Cakani što je mlela bademe i lešnike na podu, pa je posle taj isti blender stavila na radnu površinu. Četiri današnje finalistkinje su Romana, Ana, Jelica i Suzana i njihove palačinke je probao specijalni žiri – četiri devojčice.

One su probale po jednu palačinku od sve četiri takmičarke i bile su jednoglasne u oceni da su Romanine palačinke sa čokoladom i ananasom bile najbolje. Romana je zadovoljna pobedom, jer smatra su deca najveći kritičari i ne mogu se prevariti. Žiri se zahvalio svima i sutra će Romana dobiti svoju zasluženu nagradu.

Inače, rok zvezda Snežana Mišković Viktorija trajno je diskvalifikovana iz Prvog kuvara Srbije zbog nepoštovanja pravila emisije. Ona je u epizodi koja je prikazana u četvrtak demonstrativno, bez opravdanih razloga, odbila da pravi palačinke, što je bio zadatak za sve takmičare.

Pevačica je umesto da pravi palačinke cele večeri jela sladoled, a kasnije je čak pomagala i Jelici Sretenović u izvršenju zadatka, ali svoje palačinke nije napravila.

Kako se ovo kosi sa pravilima igre, tročlani žiri je odlučio da je izbaci iz daljeg takmičenja. To će i biti saopšteno u večerašnjoj emisiji. Ona je na ovu odluku prvo prihvatila, ali se zatim vratila u studio i oštro reagovala, napadajući pre svega najstrožijeg člana žirija Petra Gajića, a onda i ostale takmičare nazivajući ih pogrdnim imenima. Celokupan događaj biće prikazan u večerašnjoj epizodi koja počinje u 20.10 na TV Pink.

Redakcija Tracara.com

Total
0
Shares
5 comments
  1. Kako ih nije sramota da prave cirkus od jos jedne emisije?! Pa bilo ko ko je gledao Masterchef zna sta su oni ljudi pravili. Pa ovi nasi ne bi znali to ni u najludjim snovima, nego se glupiraju i unistavaju emisiju. Zasto si pristala da ucestvujes ako ces da odbijas zadatak. Necivilizovani imbecili, bre.
    I u kom to svetu palacinke predstavljaju neko posebno kulinarsko umece? Pa to trinaestogodisnjaci mogu da prave. Jeste, svi volimo palacinke, ali ako ste kuvari, onda spremajte hranu koja je dostojna nekog restorana, a ne obicne palacinke.

  2. Stvarno ne shvatam šta svi skaču na najmladjeg člana žirija… Meni izgleda da on baš ima najviše iskustva od svih. A i da su svi fini, i da hvale sve “kuvare” šou ne bi ni upola bio gledan…

  3. Prvo su przili jaja, pa palacinke.. Moram priznati da su velemajstori kulinarstva, pocevsi od zirija pa do takmicara (koji su tu dospjeli bez ikakvog izazova).. Bilo bi dobro da ovo nekako dodje do Gordon Ramsay-a, mislim da bi bio apsolutno ponosan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Počinje Ami G Show

Next Article

Ona je rasplakala sudije 'X factora'

Related Posts