Viktorija: Muž mi je umro kao prosjak zbog droge!

Oplela po koleginicama koje propagiraju alkohol! (foto: Pink)

Pevačica Snežana Mišković Viktorija u kampanji borbe protiv droge otkrila je potresne detalje o svojim iskustvima sa nartkoticima i otkrila šokantnu istinu: njen bivši suprug zbog heroina umro je na ulici kao beskućnik.

“Kad sam ušla u celu priču, a tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u Petparačkim pričama”, rekla je Viktorija i otkrila da je heroin došao glave njenom suprugu, za koga je nedavno saznala da je nađen mrtav na ulici, gde je prosjačio.

“Moj tadašnji suprug je nastavio da se drogira. Doživela sam da se vratim sa turneje i da nađem prazan stan. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt. Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi”, rekla je Viktorija.

Izvor: Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top