Prati nas

Vesti

The Weeknd na naslovnici Harper’s Bazaara sa VS anđelima

Reperova prva naslovna Bazaara (foto: Harpers Bazaar)

Septembarsko izdanje časopisa je u svetu štampanih medija velika i dugo iščekivana stvar. Stoga je Harper’s Bazaar odlučio da ne štedi na svojoj naslovnici, koju će ovog septembra krasiti The Weeknd, zajedno sa Viktorijinim anđelima- Adrianom Limom i Irinom Shayk.

Pored naslovnice, na kojoj mu društvo prave dve prelepe manekenke, pevač je pozirao sa još jednim modelom iz Victoria’s Secret jata, Candice Swanepoel.

The Weeknd, koji je za potrebe snimanja bio obučen u Saint Laurent crno odelokaže da je tek skoro zavoleo da ih privatno nosi, dodajući da mu je, kada je imao deset godina, uzor bio Puff Daddy, zbog široke odeće i frizure.

Dve lepotice i reper (foto: Harpers bazaar)

Ovo je sve što popularni pevač želi da otkrije o svom privatnom životu za sada, obzirom da je veoma zatvoren po tom pitanju: “Nisam u žurbi da ljudima otkrijem sve o sebi. Misterija je super stvar” kaže on. Na pitanje da li ikad planira da se povuče sa scene, rekao je da još nije siguran: “Možda ću penzionisati sebe kao The Weeknda. A možda ću ga samo staviti na pauzu” zaključuje pevač.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top