in

Thickeova majka zgrožena nastupom sa Miley Cyrus


Novi spot i komentari o MTV nastupu…

Američki pevač Robin Thicke je predstavio novu pesmu Give It 2 U.

Robin Thicke napravio je novu pesmu u saradnji sa 2 Chainzom i Kendrickom Lamarom. Ne znamo kolike su šanse da Give It 2 U nadmaši popularnost planetarno popularne pesme Blurred Lines, za koju možete glasati kod nas u anketi ukoliko mislite da je hit leta, ali znamo da 36-ogodišnji pevač ima novi hit. Spot je snimljen na jednom terenu za ragbi u Los Anđelesu, a režirala ga je Diana Martel. Diana je režirala i prethodni Robinov spot za pesmu Blurred Lines.

Kao što već znate, ukoliko redovno pratite naš sajt, nastup ovog sve popularnijeg muzičara na dodeli MTV nagrada sa Miley Cyrus izazvao je lavinu negativnih komentara.

Verovali ili ne, povodom ovoga se oglasila i majka Robina Thickea. Gloria Loring, Robinova majka, izjavila je da posle njihovog nastupa ne može da prestane da misli na roditelje 20-ogodišnje pop pevačice.

„Stalno razmišljam o tome kako je bilo njenim roditeljima dok su to gledali. O Bože, imaj milosti! Nisam očekivala da će Miley staviti zadnjicu  tako blizu mog sina. Problem je što ne mogu to da sad izbacim iz glave“ iskrena je bila majka talentovanog pevača.

Pogledajte novi spot….

D. J. / Tracara.com