TLZP: Keba je pobednik treće epizode!

Pobenik ovonedeljne emisije je Keba! (foto: Prva)
Pobednik ovonedeljne emisije je Keba! (foto: Prva)

Treća epizoda obilovala je fenomenalnom zabavom, energijom, fantastičnim imitacijama i maskama. Žiriju, koji se kao nikada do sad nije zabavio, pridružila se pop-rok legenda – Slađana Milošević.

Pobednik emisije Dragan Kojić Keba je na binu izašao gotovo neprepoznatljiv. Perika, lice ofarbano u belo sa crnom zvezdom na oku. Na telu triko sa šljokicama i ogromnim dekolteom i električnom gitarom na kojoj piše “žestina” okačenom preko ramena. Kada je zapevao pesmu I was made for loving you grupe Kiss pokazao je da problem sa engleskim zapravo ne postoji.

“Ja ne mogu da prepoznam da je to Keba, ja sam mislila da je to Kiss, maska je stvarno odlična”, oduševila se Slađana i dodala: “Ja sam Kebu davno prepoznala kao poseban potencijal, shvatila sam da može mnogo, mnogo više nego što je narodna muzika. Ne kažem da je to loše i da nije dovoljan nivo, ali Keba ima mentalnu vibraciju, svest koja je viša od drugih koji se nalaze u njegovoj sferi muzike. I to se sada vidi, zato što on sada može da uđe u ulogu, u karakter…”

Pobednik ovonedeljne epizode ček od 1.000 evra dodelio je osnovnoj školi u Loznici Dositej Obradović koju je i on pohađao.

Naredne nedelje gledaćemo sledeće imitacije:

Keba – Zorica Brunclik
Tanja – Ivana “Negativ”
Okanović – Luis Armstrong
Čipi – Sergej Ćetković
Ivan – “Fantom iz opere”
Neda – Ramštajn
Elena – Kristina Agilera
Jelena – Šinejd O Konor

Redakcija Tracara.com

 

Povezane vesti