Prati nas

Foto

Harry Potter zvezda gotovo neprepoznatljiva!

Tom Felton

Tom Felton, koji se proslavio ulogom Draca Malfoya u serijalu filmova o Harryju Potteru, izgledao je gotovo neprepoznatljivo tokom gostovanja na jutarnjem programu u Velikoj Britaniji.

Tridesetjednogodišnji glumac gostovao je na Good Morning Britain ove srede i pričao o svom nekadašnjem iskustvu u epicentru magičnog sveta ali i o novoj fantaziji, Origin, koja je njegovo ostvarenje na  youtube-u.

Jedan od voditelja emisije, Piers Morgan otkrio je da njegovog sina inače nije toliko briga šta se događa iz dana u dan kada je reč o programu koji on vodi, ali da je tog dana došao u emisiju samo zato što je Felton bio njen gost!

Takođe, Morgan je otkrio da njegov sin ima tetovažu u čast knjige i filma o Hari Poteru.”Da, prestanak obožavanja Hari Potera nije ni na vidiku” , odgovorio je Felton nakon što su ga upitali šta misli o masi obožavatelja.

Upoznajem nove fanove svakoga dana. Istina je da je uloga u toj sagi promenila moj život, ali u isto vreme ne vidim sebe kao jednu od zvezdi Hari Potera sem kada sedim na ovakvim mestima i postavljaju mi ovakva pitanja”, dodao je glumac.

Originu glumac tumači ulogu Logana , jednog od nekoliko ljudi koji se nalazi u svemirkom brodu upućenom na nepoznatu planetu.

Serija će biti dostupna na YouTube Premium-u od 14.novembra.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top