Udaje se Ana Štajdohar!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nakon lavine raskida poznatih, izgleda da je došlo vreme za venčanja. Šuška se da će se voditeljka Pinka Aleksandra Jeftanović udati za Aleksandra Švraka, svadbena zvona zvoniće i za sportistu Petra Kapisodu i njegovu devojku, voditeljku OBN televizije Dejanu Rosuljaš, a sada stiže vest da će se pevačica Ana Štajdohar udati za svog dugogodišnjeg dečka muzičara Nikolu Demonju.
Nakon četiri godine zajedničkog života, Ana i Nikola odlučili su da se venčaju, a kao mesto venčanja pominju se tri evropske metropole: Rim, Amsterdam i Pariz. „Svadbena zvona će se uskoro oglasiti na nekoj udaljenoj destinaciji, na kojoj bismo voleli da krunišemo našu ljubav. Planiramo da se venčamo u inostranstvu, pa se dvoumimo između Rima, gde nikada nisam bio, dok je Ana tamo živela, Amsterdama, zato što sam tamo studirao, a Ana ga nikada nije posetila, i Pariza jer je Grad svetlosti i ljubavi. Želimo odmor da iskoristimo u avgustu i odemo na more, a pre toga ćemo da ugrabimo nekoliko slobodnih dana, između snimanja emisija Ivana Ivanovića, kako bismo se venčali“, izjavio je Demonja za Večerenje novosti.

11 Responses

  1. Najsladji par javne scene. Deluju tako skladno i srecno, ne sumnjam da ce imati divan brak! Zelim im svu srecu.

  2. Zeli im svu srecu!
    P.s. Moj drug zivi u ulici Nikole Demonje,ali ne ovog :) Pozz

  3. Pozdravila te Ivana iz TAPA , kaze da si mnogo losija od nje i Goce.I apsolutno je u pravu,pozdravi i onog glupog patuljka kome drugi prave emisije a on se kiti – SELjACKI TAXISTA!!!

  4. Ana je izuzetna pevacica,svako ko ima i malo sluha to zna. Drago mi je sto se udaje i zelim joj srecu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI