Uličnom zabavom obeležen izlazak kolekcije ‘Isabel Marant pour H&M’

HM Isabel Marant žurka

Pobornici mode, među kojima su bili i Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey i Lou Lesage, okupili su se sinoć u Parizu da proslave izlazak kolekcije Isabel Marant pour H&M.

Kolekcija je predstavljena u živahnom gradskom ambijentu koji odiše boemskim duhom Isabel Marant. Kombinacija slika, snimaka i modela odavala je utisak filma, dok su za dobru atmosferu bili zaduženi Grandmaster Melle Mel i Rappers Delight, nekadašnji sastav grupe The Sugarhill Gang.

 

Jučerašnji događaj omogućio je gostima da osete ambijent pariskih ulica ranih 90-ih godina, doba kada je Maranova začela svoju čuvenu liniju: taverne, neonski znaci, pica restorani, suvenirnice, prodavnice začina, ulični prodavci i ljudi koji nehajno uživaju u šetnji. Kolekcija koja obuhvata legendarne elemente njene karijere predstavljena je u bioskopskom stilu, uz slike, snimke i modele sa ulice, uvodeći nas u svet Izabel Maran. Pošto je Pariz neizostavni deo njenog stila, ovaj grad nametnuo se kao prirodan izbor za proslavu izlaska kolekcije 14. novembra u oko 250 prodavnica širom sveta.

Isabel Marant i Margareta van den Bosch

„Želeli smo da predstavimo kolekciju na način koji oslikava stvarnost i svakodnevicu, a ne ekstravaganciju na crvenom tepihu, tako ja doživljavam svoj rad. Moje kreacije namenjene su svima, inspiraciju nalazim u svetu oko sebe, pa se gradsko okruženje nametnulo kao prirodni izbor za pozadinu ovog događaja. I to je morao da bude Pariz, jer je on deo mene“, rekla je dizajnerka.

January Jones nosi Isabel Marant pour HM

„Mislim da je sjajno kada dizajner visoke mode ostvari ovakvu saradnju i svoje kreacije učini dostupnim svakome. Komadi su izuzetni i veoma poželjni. Znam da će mnogi čekati u redu 14-og i to je uzbudljivo“, istakla je američka glumica, January Jones.

Freida Pinto nosi Isabel Marant pour HM

„Ovo je drugi put da prisustvujem lansiranju dizajnerske kolekcije u saradnji sa H&M-om. Smatram da je saradnja sa popularnim dizajnerima veoma važna za mlade devojke koje oni inspirišu, ali i za nekoga poput mene ko voli da kupuje u H&M-u. Na ovaj način moda nije samo lepa i šik, već je i pristupačna“, izjavila je popularna indijska glumica, Freida Pinto.

„Ulična proslava bila je savršen način da se obeleži izlazak kolekcije koja crpi energiju iz opuštenog pariskog stila. Događaj je odisao optimizmom i stvarnošću, oslikavajući smisao Izabel Maran za gradsku prefinjenost i boemski duh. Mislim da je kolekcija za žene, muškarce i tinejdžere oličenje njenog duha i nadam se da su i naši kupci podjednako uzbuđeni zbog izlaska ove kolekcije“, rekla je Maragreta van den Bosch, kreativni savetnik u H&M-u.

 foto: promo / Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI