Prati nas

Extra

Umesto rođendanske proslave, Madonna pokrenula humanitarnu akciju

Rešila da bude humana Yahoo

Madonna će prolaviti 60.  rođendan dobrotvornom akcijom za siročad i decu u Malaviju. Svaki sakupljen dolar ide direktno za obroke, škole, uniforme i zdravstvo.

Pevačica je rekla za AP da se udružuje sa Facebookom za ovu akciju, koja će trajati do 31. avgusta. Obožavatelji mogu da doniraju direktno na pevačicinoj Facebook stranici ili da pokrenu sopstveno sakupljanje sredstava na toj društvenoj mreži.

Sredstva će biti data fondaciji Raising Malawi, a kompanija za globalna plaćanja Riple saopštila je da će za svaku donaciju i sama donirati jednaku količinu novca.

Pop ikona, koja je usvojila četvoro dece iz Malavija. 2006. godine, osnovala je fondaciju Raising Malawi, za rešavanje problema siromaštva i teškoća kroz koje prolaze siročići i ugrožena deca Malavija. Ona je prošle godine finansirala dečje krilo u bolnici u Malaviju.

“Čvrsto sam posvećenja tome da pružim ugroženoj deci dom pun ljubavi. Za svoj rođendan ne mogu da zamislim bolji poklon nego povezivanje moje globalne porodice s ovom divnom zemljom i decom kojoj je najviše potrebna pomoć”, rekla je Madonna.

“Želim da se udružim sa svojim prijateljima, obožavateljima i pristalicama, da promenim živote dece Malavija i da im dam k znanju da su zaštićeni i voljeni”, dodala je Madona.

3 komentara

3 Comments

 1. Onlythebrave

  01. 08. 2018. at 02:03

  Kraljica.

 2. noname

  01. 08. 2018. at 13:57

  Ikona

 3. mhm

  01. 08. 2018. at 14:10

  Boginja

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top