Search
Close this search box.

Upoznajte Priyanku Chopru

Priyanka Chopra-nova IT devojka (foto: WENN)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Priyanka Chopra-nova IT devojka (foto: WENN)

Priyanka Chopra je rođena u Indiji, i odrasla je u porodici vojnih lekara koji su se potrudili da joj obezbede najbolje moguće obrazovanje u Americi. Živeci u SAD-u, na svojoj koži je osetila rasnu diskriminaciju i zbog toga se vratila u Indiju gde je zavšila vojnu školu. Takođe je učestvovala na mnogobrojnim takmičenjima lepote na kojima je osvojila brojne nagrade, a ponela je i laskavu titulu za Mis sveta 2000. godine koja joj je otvorila vrata u svet glume što je oduvek i bila njena strast.

Ova prelepa Indijka je poznata po humanitarnom radu, i bila je Unicefov Ambasador dobre volje za dečja prava. Promoviše zaštitu životne okoline, zalaže se za edukaciju, ženska prava, i pre svega, polnu jednakost s obzirom na to da je istaknuta feministkinja.

Priyanka Chopra ruši Bolivudske stereotipe (foto: WENN)

Priyanka je već izgradila ime i ostvarila značajne uspehe u glumačkoj karijeri koju obeležava skoro 50 filmova. Glumica i zvezda koja se našla na listi 100 najuticajnijih ličnosti sveta trenutno radi na sve popularnijoj seriji Quantico, a pojaviće se i u najnovijoj filmskoj ekranizaciji čuvenog Baywatcha.

Obožavaoci jedva čekaju da vide zanosnu glumicu u Baywatchu u poznatom kupaćem kostimu (foto: Instagram)
Obožavaoci jedva čekaju da vide zanosnu glumicu u Baywatchu u poznatom kupaćem kostimu (foto: Instagram)

Ali ova lepotica je morala da uloži puno truda da bi uspela u filmskoj industriji. U jednom od intervjua koji je dala za magazin Time, Chopra je objasnila da je kao još nepriznata glumica bila u nezavidnoj poziciji. “ Kada sam bila veoma mlada, u jednoj od prvih uloga koje sam dobila nije mi odgovarao raspored snimanja. Moj raspored nije bio usklađen sa jednim od velikih glumaca na setu. Sećam se da je producent tada rekao ‘Ako ona ne može da se uklopi, sve je u redu, jednostavno ćemo angažovati novu devojku, zato što su one lako zamenljive.’ U tim godinama, nisam razumela ovako nešto. Ali mislim da je to podsvesno dosta uticalo na mene, tako da sam ojačala. Više nisam bila samo dama u nevolji koja čeka da je neko spase, iako volim da me spašavaju. Svaka devojka to voli… Sada, trinaest ili petnaest godina kasnije, smatram da sam ja nezamenljiva u filmovima koje izaberem, a da se muškarci nalaze u obrnutom položaju.“ 

Priyanka sa koleginicama na setu serije Quantico (foto: Instagram)
Priyanka sa koleginicama na setu serije Quantico (foto: Instagram)

Kritičari su je proglasili jednom od najtalentovanijih bolivudskih zvezda, i opisuju je kao karakternu glumicu koja se ne plaši da eksperimentiše sa ulogama.

U ulozi kadetkinje Alex Parrish koja ju je proslavila (foto: Instagram)
U ulozi kadetkinje Alex Parrish koja ju je proslavila (foto: Instagram)

Iako ima 33 godine, zahvaljujući savršenom tenu, sjajnoj crnoj kosi i vitkom telu, ona izgleda mnogo mlađe i na tome mogu da joj pozavide ostale koleginice.

Važi za seks simbol i ikonu stila. Dizajneri su za nju rekli „da joj je prijatno u sopstvenoj koži i da izgleda fantastično u svemu što nosi, bilo da je u pitanju bikini, kratka ili duga haljina ili sari“. Bila je prva Indijka koja je reklamirala modni brend Guess, a izvršni direktor Paul Marciano ju je nazvao mladom Sophiom Loren.

Nazivaju je mladom Sophiom Loren (foto: WENN)
Nazivaju je mladom Sophiom Loren (foto: WENN)

Postavljeno joj je pitanje šta je najviše volela na sebi dok je bila tinejdžerka, a šta joj se najviše sviđa danas. „Dok sam odrastala, dopadale su mi se moje oči. Mrzela sam sve drugo! Imala sam previše gustu kosu, žbunaste obrve, usne koje su bile prevelike! Ali, kada ste u tom dobu, svako ima neke zamerke u vezi svog izgleda. Međutim, sada je moj glavni adut samopouzdanje“, odgovorila je.

U potpunosti se slažemo sa njom da je ključ seksepilnosti u samopouzdanju, a da atraktivna glumica pleni svojim izgledom, glasom i harizmom možete pogledati u sledećem videu:

POSLEDNJE VESTI