in

Magazin nazvao brak Priyanke i Nicka Jonasa prevarom

Nick Jonas i Priyanka Chopra u proteklih nedelju dana imali su čak dva raskošna venčanja iz bajke kojima su ozvaničili početak zajedničkog života. I dok su društvene mreže pune čestitka novopečenom paru, jedan portal objavio je članak koji je razbesneo javnost.

Naime, magazin The Cut je na svom portalu objavio tekst u kojem poznatu glumicu nazivaju prevarantom, zbog čega savetuju Nicka da što pre pobegne od nje, prenosi Teen Star. U članku između ostalog piše:

„Brak može biti predivna stvar koja greje i ona najhladnija srca, ali ova zajednica ne budi takva osećanja. Sve što je Nick želeo jeste avantura sa novom  ’tom’ devojkom Holivuda, ali je završio sa doživotnom presudom i obavezao sebe za globalnog prevaranta. Nick, ako čitaš ovo, pronađi konja i galopiraj što brže možeš,“ stajalo je u tekstu.

Ovaj skandalozan tekst brzo je obišao svet i dobio brojne kritike. Borci za prava su ga okarakterisali rasističkim i seksističkim, navodeći da je Priyanka belkinja i Amerikanka niko ne bi osporavao njihov brak.

Između ostalih oglasili su se i Joe Jonas i njegova verenica Sophie Turner, koji su na Twitteru napisali: Ovo je odvratno. The Cut bi trebalo da se stidi jer imaju nekoga ko piše ove zle reči. Ono što Nick i Pri imaju je predivna ljubav. Hvala, sledeći.“

Sophie je dodala: Ovo je tako nepristojno i apsolutno odvratno. Jako sam razočarana jer  je The Cut dao platformu nekome da širi ovakve stvari.“

Zbog velike kritike koju su dobili, magazin je obrisao tekst sa svog portala uz jednu reč izvinjenja.