Prati nas

Miley Cyrus šokirala javnost gotovo nagom fotografijom sa plaže

Foto

Miley Cyrus šokirala javnost gotovo nagom fotografijom sa plaže

Miley Cyrus ne može da dočeka leto!

Miley Cyrus ponovo je pokazala da ume da bude “bezobrazna devojka!” Naime, dvadesetšestogodišnja pevačica napravila je veliku famu u medijima nakon što je na instagram okačila fotografiju na kojoj je gotovo potpuno naga!

Miley je fotografiju objavila u nedelju, a na slici jedino nosi veliki žuti šešir, dok je evidentno da nema ništa drugo na sebi. Pretpostavlja se da je fotografija nastala na nekoj od plaža na Malibuu, dok je pevačica uživala na suncu.

Stiže sezona festivala, spremna sam za zabavu” , napisala je ona u opisu, aludirajući na neke od velikih nastupa koje planira u narednom periodu.

Zvezda je nedavno objavila da će biti jedan od glavnih izvođača na letnjim festivalima poput Glastonburyija u Velikoj Britaniji i Woodstocka 50 u Njujorku!

Biće prejebeno dobro! Ne samo da sam uzbuđena jer ja nastup, već sam uzbuđena i što ću videti neke od svojih omiljenih kolega na njihovim nastupima takođe” , izjavila je Miley svojevremeno.

Ova golišava fotka ipak nije jedina stvar koja privlači pažnju na pevačicinim društvenim mrežama. Pevačica je sve od najave festivala krenula da objavljuje smešne fotografije i veoma neobične opise koji su privukli pažnju ak i njenog bivšeg dečka Nicka Jonasa.

Naime, on joj se nedavno javio i pohvalio njene smešne objave na instagramu koje postaju sve zanimljivije iz dana u dan.

Priyanka Chopra koja je od nedavno Nickova zakonita supruga, u potpunosti se slaže sa njim. Prema rečima izvora, smešni opisi i zabavne fotografije poprilično su privukle pažnju ovih, ali i mnogih drugih poznatih ličnosti, kao i vernih fanova Miley.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top