in ,

Pogledajte fotografije luksuznog venčanja Nicka Jonasa i Priyanke Chopre

Pop zvezda Nick Jonas i glumica Priyanka Chopra objavili su fotografije sa najavljivanog venčanja iz Indije i ozvaničili su svoju osmomesečnu vezu!

Jonas i Chopra postavili su identičnu fotografiju venčanja na svojim instagram profilima. „Najsrećniji dan u mom životu“ ,objavio je dvadesetšestogodišnji pop pevač, a njegova tridesetšestogodišnja izabranica na svojoj fotografiji napisala je, „Zuvek počinje sada.“ 

Odmah nakon usledili su milioni lajkova kao vid podrške njihovih fanova širom sveta.

Ovo se zove savršenstvo“ i „Njena haljina je predivna“, bili su samo neki od najučestalijh komentara obožavaoca na instagramu.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Pored magičnih slika sa venčanja, na društvenim mrežama novog bračnog para našao se i video, u kome Chopra prilazi Oltaru spremna da izgovori sudbonosno da.

Glavna ceremonija odvila se prvog decembra u hramu Umaid Bhwan, u Indiji, a pored Nickove porodice neke od zvanica večeri bili su i Sophie Turner, verenica njegovog brata Joe Jonasa, ali i glumci Yasmine Al Massri, Chord Overstreet i Jack McBrayer.

Nick i Chopra tokom vikenda prisustvovali su i mnogim drugim Hindu ceremonijama, a svoje zakletve ponovili su odmah narednog dana u Jodhpuru, gde su ih spazili paparaci. Mladi bračni par iskoristio je priliku da pokaže vereničke burme i tetovaže kanom, karakteristične za indijske običaje prilikom venčanja.

Pomenuti par prethodno je najavio svoje zaruke u julu nakon samo dva meseca zabavljanja. Ovo je prvi brak obema zvezdama.