Prati nas

Extra

Uprkos glasinama da su raskinuli zbog Roba, Tyga i Kylie zajedno u provodu

Iako su krenule flasine da su raskinuli zbog veze bivšine Tygine devojke i Kylinog brata, par deluje srećno (foto: Xposure)

Iako su krenule flasine da su raskinuli zbog veze bivšine Tygine devojke i Kylinog brata, par deluje srećno (foto: Xposure)

Nakon što je pre nekoliko dana otkrivena veza Blac Chyne i Roberta Kardashiana, odmah su krenule glasine da je veza Kylie Jenner i Tyge u krizi zbog te nove ljubavi.

Ali oni su glasine oprovrgli sinoćnim zajedničkim izlaskom. Najpre je Kylie samo sa drugaricama otišla u jedan restoran u Holivudu na večeru, da bi im se kasnije pridružio i 26-godišnji reper.Tinejdžerka je izgledala zavodnički, odevena u kožu od glave do pete, i svedenom šminkom i frizurom. Glasine o mogućem raskidu para, koji se zabavlja od oktobra 2014. godine, podgrejala je i sama Kylie izjavom da bi joj prijalo da bude malo sama: “Imam osećaj da sam šest godina konstantno u vezi. Išla sam od jedne do druge osobe. Bila sam sa jednim dečkom tri godine, od 14. do početka 17. Onda sam ušla u sledeću vezu sa 17 godina”, otkriva rijaliti zvezda i dodaje: “Čini mi se da moram da malo pronađem sebe. I da imam vezu sama sa sobom jer ne znam kako to izgleda biti zaista sama. Mislim da moraš da voliš najpre sebe da bi mogla da zavoliš nekog drugog”, savetuje Jennerova.

Kylie je obukla crnu kožnu kombinaciju od glave do pete (foto: Xposure)

Kylie je obukla crnu kožnu kombinaciju od glave do pete (foto: Xposure)

Kylie još uvek nije dala svoj komentar na vezu starijeg polubata i bivše devojke svog dečka, sa kojim ima i trogodišnjeg sina Caira. Prema nekim navodima, Khole Kardashian je, kada je saznala vest, odmah izbacila Roba iz svoje kuće, te se on sada uselio kod Blac Chayne, sa kojom je tek nekoliko dana u vezi.

1 komentar

1 komentar

  1. Kkk

    30. 01. 2016. at 22:21

    Priča o vezama kao da je neko nju tjerao da bude sa tim momcima. Sad treba da nam bude zao jer je ona ”imala vezu od 14e do 17e godine a onda opet od 17e pa do sad”
    Ova mala me iznenadjuje koliko je glupa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top