Search
Close this search box.

Uskoro venčanje: Miley Cyrus i Liam Hemsworth će definitivno stati na ludi kamen

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon trogodišnjeg prekida, veridba je ponovo aktuelna i par će uskoro stati na ludi kamen (foto: Wenn)

Miley Cyrus i Liam Hemsworth su i zvanično ponovo vereni, a vest je potvrđena od više izvora i njihovo venčanje se očekuje uskoro.

Par još uvek nije zvanično potvrdio pomirenje, ali su primećeni kako se provode zajedno na muzičkom festivalu u Australiji i očevici pričaju da su definitivno izgledali veoma blisko. Po povratku u Ameriku, bivša Diznijeva zvezda je fotografisana na aerodromu sa Liamovim vereničkim prstenom na ruci, koji su zajedno dizajnirali 2012. godine. „Miley je izričito htela da prsten bude od zlata, jer nije želela platinu. Ideja joj se dopala jer je zlato unikatno i drugačije, baš poput nje. Nije želela ništa klasično ili uopšteno“, priča izvor blizak pevačici hita Can’t stop.

Upoznali su se na snimanju filma ‘Poslednja pesma’ i odmah započeli romansu (foto: Wenn)

Iako vest da su najmlađi brat Hemsworth i pevačica i glumica obnovili romansu može iznenaditi fanove, mnogi su ipak očekivali ovakav rasplet nakon raskida. Jer čini se da su oboje samo čekali pravi trenutak za venčanje jer su bili suviše mladi da vezu krunišu brakom 2013. godine i sada su dovoljno zreli da znaju da žele da provedu život jedno pored drugog.

POSLEDNJE VESTI