Vaterpolista od sramote jedva da izlazi iz kuće

'Život mu se raspada' (foto: Tanjug)
‘Život mu se raspada’ (foto: Tanjug) Vaterpolista Nikola Rađen, kom je kokain praktički uništio život, u vrlo je teškom stanju: krije se od komšija jer ga je sramota, a viđa se sa svega nekoliko bliskih prijatelja.
Kako piše Svet, Rađen se nedavno vratio u Beograd, u stan na Voždovcu u kom živi sa suprugom Anom Kokić i ćerkama. Sudeći po izjavama njegovih komšija, Nikola se potpuno povukao u sebe. Naime, nikome se ne javlja i vrlo retko izlazi. „Da, Nikola se vratio. Dok se pisalo o kokainu i suspenziji, nismo mislili da će sve toliko uticati na njegovu psihu i ponašanje. Međutim, prevarili smo se. Verujte, to više nije isti čovek. Retko ga viđamo, a i kada se to desi, on sakrije pogled i jedva prozbori dobar dan. Toliko nam ga je žao da ne možemo da vam objasnimo! On je zlatan momak, divan, a sada je kao senka, Ranije je uvek bio vedar, nasmejan, pozitivan, uvek se fino javi i stane, ispriča se s nama. Sada ništa! Sramota ga je da nas pogleda u oči, eto takav utisak imamo svi ovde“ rekao je komšija. S druge strane, kažu da je Ana uvek nasmejana i da se stoički nosi sa problemom svog supruga. „Trudi se zbog njega da se vrati u normalu. Mora, šta će. Nije sve to lako. Mi samo verujemo da ćemo opet videti onog našeg starog Nikolu“ objasnio je on i dodao „Svaku normalnu osobu bilo bi stid. On jeste pogrešio, al najviše štete je sebi naneo, iako njemu veći teret predstavlja to što misli da ga svi osuđuju. Život mu se raspada, sam mi je to rekao. Mi koji smo mu bliski govorimo mu da se trgne, da nije smak sveta. Šta sve ljudi u ovoj državi rade, a njega su razapeli na stub srama! Ali proći će i to i biće on okej“. Čitajte dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku samo na Novinarnica.net!

8 Responses

  1. Tako i treba. Neka tako sedi i nek se misli. Droga UNISTAVA zivote ne samo onih koji je koriste, vec i onih koju su bliski takvim osobama.

  2. Sam je kriv.Niko nije mogao da ga natera na bilo šta loše ako on to sam nije hteo.Da li bi skočio u bunar ako i drugi skaču.Imao je karijeru,divnu porodicu,podršku i ljubav celog naroda i to nije dovoljno cenio da ne pravi gluposti.Nemam opravdanja ni za koga ko tako uradi.Moj sin ima 27 godina,sam je odlučio da u životu ne pije,ne puši i ostalo,iako mu svi i drugovi i poznanici i familija imaju bar po jedan porok.Radi pošteno i profesionalno za bedne pare,ali nema od toga ništa.Nije siguran ni da li će mu produžiti ugovor ni na mesec dana.A Nikola je imao sve i sam je to uništio.

  3. To sto je uradijo nije nista strasno svi koji su iscitani i informisani znaju da droga u malim kolicinama pozitivno djeluje na nas to je prirodna stvar biljka nije nista vjestacko a i mnogi sportisti je koriste da bi mogli da izdrze tokom svojih sportskih takmicenja.

  4. Naprimjer Rolistonsi tokom svojih nastupa skoro uvjek koriste drogu da bi mogli da skacu i igraju po sceni sate i sate to rade skoro vecinu svog zivota pa sta im je svi su jako stari a imaju i dosta godina i zdravi su, a pored droge vole i da piju. Oni su cisti dokaz da droga kad se koristi umjerene a rjetko previse nece nam narusiti zdravlje.Informisite se malo pa onda komentarisite a ne lupate sta vam padne na pamet a o toj oblasti nemate pojma sa pojmom.

  5. E lepi nadimak ti je dobar ,komentar ti je glup ko k…. ,Pa sportisti su ti koji mladim ljudima treba da budu za primer ,znaci cisti ko suza e a ti navodis primer onih tamburasa iz britanije ,pa to ti je primer ko dupe i oko .Popi malo vode dete .

  6. raziti pomoc strucnog licaOn ima opasno jak osecaj krivice ,pa ima zlatnu decu i sta bi mi radio da im prodajem drogu e covece steta .Na lecenje od zatvaranja u kucu nema leba .

  7. Život ide dalje, neka ne gleda unazad nego samo napred, ima prelepu ženu, isto tako i prelepu decu, krivicu mora da pobedi i da živi za njih. Bitno je da je porodica uz njega, sve će vremenom doći na svoje.

  8. Grške i pogrešni koraci se dešavaju svakom, glavu gore, ideš dalje kroz svoj život ko i svi drugi što idu. Mnogo si izgubio jasno je i meni ali opet idemo dalje, naučio si dobru lekciju i nemoj više da grešiš. Imaš porodicu i posveti se onome što je lepo u tvom životu, pusti ove rekla kazala koji te kritikuju kao da kod njih sve samo cveće cveta. (Y)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI