Search
Close this search box.

Već se znaju dobitnici Oskara?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svečana dodela nagrada Oskara, održava se kasno večeras po našem vremenu, ali po svemu sudeći dobitnici se već znaju!!! Naime, američki mediji prenose da je lista dobitnika procurela na internet i na prvi pogled taj papir stvarno liči na zavnični dokument, čak ima i potpis predsednika Američke filmske akademije Sida Džejnisa. Ovakav skandal nikad nije zapamćen u istoriji dodele Oskara, a sama Akademija se od ovog skandala ograđuje i odbija da prizna da je ovo pravi spisak dobitnika, tvrdeći da je dokument čista prevara.

Po ovom spisku dobitnici za najvažnije kategorije su: Kejt Vinslet kao najbolja glumica za ulogu u filmu „Čitač“, Miki Rurk je najbolji glumac za ostvarenje u filmu „Rvač“. Za najbolji film će navodno biti proglašen Slumdog milionaire, dok Oskar u kategoriji najboljeg režisera ide režiseru ovog filma Deni Bojlu.

Da li je ovaj spisak tačan ili ne videćemo večeras na svečanoj dodeli nagrada Oskar, koju ćete moći da pratite na prvom programu RTS-a oko dva sata posle ponoći, po našem vremenu. Sutra na Tračari pročitajte detaljan izveštaj sa dodele, ko je šta obukao, ko je „maznuo“ glavne nagrade, ko je najviše popio na zabavi posle dodele… Hehehehe

POSLEDNJE VESTI