Search
Close this search box.

Potpuno neverovatna teorija o Titaniku, koja je možda i tačna

(foto: wallpaperfolder.com)

Legendarni film Titanik skoro svi su pogledali makar jednom i retko ko je oprostio Rose što je na kraju dozvolila Jacku da potone u ledeni okean, iako je na dasci bilo dovljno mesta za oboje, što je čak priznala i sama Kate Winslet.

Iako je film snimljen davne 1997. godine, i dalje se razvijaju razne teorije o radnji i tragičnoj ljubavi mladog slikara i nesrećne bogatašice koji se upoznaju i zavole na brodu samo da bi ih strašna nesreća razdvojila zauvek. Jedna od tih teorija pojavila se i na sajtu Reddit i nakon dužeg razmišljanja, možda vam i neće delovati potpuno sumanuto.

(foto: wallpaperfolder.com)

Jedan koristik sajta je, naime, napisao da Jack Dawson uopšte nije postojao. Nikada nije bio na brodu i predstavljao je samo lik koji je izmislila sama Rose. I to sve jer je bila veoma nesrećna, verovatno i psihički labilna, a do toga je dovelo skorašnje venčanje sa čovekom koga nije volela, finasijska kriza porodice i kontrolišuća majka. Mlada devojka je zbog duboke depresije odlučila da sebi oduzme život skokom sa broda i upravo tada je upoznala Jacka, koji je odgovorio od toga.

Korisnik kaže da je ona jednostavno u tim trenucima izmislila nekog potpuno drugačijeg od majke i verenika, nekog ko će je podržati i osloboditi lanaca. U prilog tome ide i to što nije bilo podataka o Jackovom boravku na brodu, kako su i utvrdili lovci na blago s početka filma.

(foto: wallpaperfolder.com)

Zato je, uveren je on, Rose sve umislila – da, čak i one vrele scene iz kočije i njen nagi portret sa dijamntom oko vrata.  Jer da je on zaista postojao i da ga je toliko volela, da li bi ga pustila da umre na onakav način, pita se fotumaš Reddita.

Šta vi mislite, da li je ova teorija uopšte moguća ili su u pitanju samo teorije zavere dokonih internet korisnika?

POSLEDNJE VESTI