Večeras saznajemo ko je Sekina “desna ruka”

Posle nekoliko stotina kandidata i tri meseca takmičenja sa posebnim zadacima, folk zvezda Svetlana Seka Aleksić večeras će izabrati svog budućeg asistenta u finalu šou programa „Moja desna ruka“. Kao što sam već pisala, sinoć su iz takmičenja ispale dve devojke, Tamara Pačkovski i Sanja Rajković, a u borbi za automobil „ševrolet spark“ i što je još važnije ugovor na godinu dana sa srpskom Rijanom ostaju još Draško Alorić, Vukašin Ilić i Sanja Stojanović.

Večerašnji finalni šou vodiće zvezda Foks televizije Ivan Ivanović, a imaćete priliku da vidite ponovo na jednom mestu sve učesnike, a neke od njih i u promenjenoj vizuelnoj formi. Ipak, najteži zadatak očekuje Seku, koja će morati da se odluči koga će između preostalih takmičara zaposliti u svom timu.

“Većina kandidata me je prijatno iznenadila tokom zadataka koji su obavljali. Svaki put mi je bilo teško kada sam morala da dajem otkaz nekome od njih, ali tek prava muka predstoji večeras kada definitivno moram da izaberem svoju „desnu ruku“. Biće teško i još ne znam koga ću izabrati jer svako od preostalih troje kandidata ima svoje kvalitete. Draško je najglasniji, ali je izuzetno snalažljiv. Vukašin je umeren i staložen, a Sanja temeljna i profesionalna” – izjavila je Seka Aleksić i potvrdila da je pred finale koje je zakazano za večeras u 21 čas na TV Foks zaista na mukama.

UPDATE: Na kraju, Vukašin je odneo pobedu u šou “Moja desna ruka”! Mislim da je to apsolutno zasluženo…. Sutra nešto više o tome…

Povezane vesti

Back to Top