in

Velika iznenađenja: O ovim zvezdama se najviše pričalo na Twitteru

Decembar je mesec kada se sve društvene mreže i platforme prisećaju postova koje su privukle najveću pažnju tokom protekle godine. A nakon što je Instagram objavio listu najlajkovanijih fotografija, Twitter je objavio listu najpopularnijih zvezda o kojima se najviše pričalo u 2017. godini. A lista je puna iznenađenja.

Twitter je objavio dve liste: na jednoj listi su nabrojali 10 muzičara o kojima se najviše pričalo u Americi, a u drugoj listi su nabrojali 10 poznatih ličnosti (bez obzira na profesiju) o kojima se najviše pričalo u celom svetu.

Najveće iznenađenje je to što i na jednoj i na drugoj listi vodi grupa iz Južne Koreje BTS. Momci su već godinama jako uspešni u Aziji, ali ove godine njihova muzika je počela ozbiljno da se sluša i prati i na zapadu, nakon što su dobili Billboard muzičku nagradu. Oni nisu jedini umetnici K-popa koji su se našli na listi, jer su i grupe SEVENTEEN i Monsta X takođe na listi najpopularnijih zvezda u svetu.

Zanimljivo ni na jednoj listi se nije našao ni jedan član Kardashian/Jenner klana, iako se o njima piše gotovo svakog dana. Na listi se takođe nije našla ni Selena Gomez iako je zbog zdravstvenog stanja i ljubavnih veza punila naslove čitave godine, ili Beyonce koja je srušila internet najavom da će roditi blizance, niti Taylor Swift, koja nas je najavom za novi album vratila u prošlost i prisetila velike svađe sa Kim i Kanye Westom, dokazujući da se ove godine na internetu ipak nije pričalo drami već o muzičkim poduhvatima velikh i talentovanih zvezda. A kako ove liste izgledaju, pogledajte u nastavku:

Amerika:

 1. BTS
 2. Nicki Minaj
 3. Harry Styles
 4. Chance the Repper
 5. Niall Horan
 6. Fifth Harmony
 7. Justin Bieber
 8. Shawn Mendes
 9. Rihanna
 10. Ariana Grande

Svet:

 1. BTS (muzičari iz Južne Koreje)
 2. SEVENTEEN (muzičari iz Južne Koreje)
 3. Camila Cabello (muzičarka iz Amerike)
 4. Justin Bieber (muzičar iz Amerike)
 5. Maine Mendoza (glumica sa Filipina)
 6. Niall Horan (muzičar iz Engleske)
 7. Harry Styles (muzičar iz Engleske)
 8. Ethan Dolan (internet zvezda iz Amerike)
 9. Monsta X (muzičari iz Južne Koreje)
 10. Grayson Dolan (internet zvezda iz Amerike)