in

Tri zvezde vladaju internetom: Ovo su 10 najlajkovanijih fotografija na Instagramu

Kako se 2017. godina završava za samo mesec dana, vreme je da se prisetimo trenutaka, ili u ovom slučaju fotografija, koje su je obeležile. Instagram je sinoć objavio top 10 listu najlajkovanijih fotografija na ovoj platformi, a ona izgleda dosadnije nego što zamišljate. I to samo zato što su svih 10 fotografija objavile samo 3 različite zvezde.

Selena Gomez, Beyonce i Cristiano Ronaldo definitivno vladaju ovom društvenom mrežom, jer se na top listi nalaze samo njihove fotografije. A kako lista izgleda, pogledajte u nastavku:

No. 10

Poslednje mesto na ovoj listi zauzela je Selena Gomez sa fotografijom koja je nastala na proslavi 25. rođendana. Ova fotka ima ‘samo’ 7 miliona lajkova.

No. 9

I na pretposlednjem mestu se takođe nalazi Selena, sa njenom fotografijom koju je uradila za Vogue magazin.

No. 8

Kako je Cristiano muškarac sa najviše fanova na ovoj društvenoj mreži, ni ne čudi nas što je ova porodična fotografija sakupila preko 7,2 miliona lajkova.

View this post on Instagram

Family mood ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

No. 7

Selena Gomez i The Weeknd možda više nisu par, ali ovom fotkom su pokazali da i dalje vladaju društvenim mrežama.

No. 6

Još jedna fotografija Selene i Abela… Sada znamo zašto pevačica odbija da obriše ove fotke iako više nije sa The Weekndom.

No. 5

Cristiano je ove godine postao otac tri puta. A kada je fanovima na Instagramu predstavio blizance koje je dobio putem surogat majke, internet mu je čestitao brojnim lajkovima.

No. 4

Osim Selene i Cristiana na listi se nalazi i Beyonce i to sa fotografijom kojom je prvi put predstavila blizance Sir i Rumi Carter.

No. 3

Selena Gomez je imala tešku godinu. Zbog lupusa, od kojeg boluje godinama, njeni bubrezi su otkazali, pa joj je trebala hitna transplatacija. Fotka kojom je obavestila fanove o operaciji se našla na trećem mestu ove liste, a na njoj Selena pozira u bolnici držeći za ruku svoju najbolju drugaricu i donatora Franciju Raisu.

View this post on Instagram

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

No. 2

Na drugom mestu se ponovo nalazi slavni fudbaler i fotografija koja je nastala nakon što se njegova devojka porodila početkom meseca. Iako je fotka objavljena pre samo 2 nedelje, ona ima preko 11 miliona lajkova – samo 100.000 lajkova manje od prvoplasirane, pa nas ne bi čudilo i ako ona uskoro postane i najlajkovanija fotka 2017. godine

No. 1

A na prvom mestu se nalazi Beyonce i, sada već legendarna fotka, kojom je obavestila čitav svet da očekuje blizance. Ova fotografija ima 11,1 milion lajkova, što je ujedno čini i najlajkovanijom fotografijom ikada na Instagramu.