Search
Close this search box.

Strašna smrt: Golo telo mrtve influenserke pronađeno pokraj puta!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Telo instagram influenserke Alexis Sharkey pronađeno je pokraj puta, nakon što je nestala u subotu. Sirota devojka nađena je naga i mrtva.

Kako su javili američki mediji, 26-godišnja Sharkey nestala je u subotu, kada su njeni prijatelji prijavili da se nije pojavila na zakazanom druženju. Porodica se zabrinula kada se ona nije javila ni nakon 12 sati, niti je bilo šta objavila na društvenim mrežama. Čak niko nije otvarao vrata stana, u kome je živela sa 49-godišnjim suprugom.

Dan kasnije, porodicu su nadležne službe obavestilo da je nepomično telo devojke pronađeno pored puta. Pronašli su je radnici. Bila je naga. Iako se čekaju nalazi obdukcije, za sada nema naznaka da je smrt nastupila nasilnim putem.

Mama preminule influeserke, Stacey Robinault, zahvalila se javnosti na podršci i zamolila za privatnost, dok je suprug nesrećne devojke, Tom Sharkey, na mrežama napisao da je sada izgubljen. 

Uprkos tome, njeni prijatelji tvrde da im je otkrila da je podnela zahtev za razvod, iako prijateljica priznaje da je bila jako povučena i da nije često govorila o tome šta se dešava kod kuće.

POSLEDNJE VESTI