Prati nas

Video

Veljko bi da bude Pablo Escobar

Kakav je Veljko kao glumac? (foto: Instagram.com/veljkoraz96)

Kakav je Veljko kao glumac? (foto: Instagram.com/veljkoraz96)

Veljko i Anastasija Ražnatović, deca pevačice Svetlane Ražnatović, pokazali su do sada da su talenat za pevanje nasledili od majke. Međutim, 20-godišnji Veljko je danas podelio još jedno svoje umeće.

Na Instagramu Ražnatovića pojavio se kratki klip nastao na Kopaoniku. On se na ovoj planini trenutno odmara sa devojkom Anom Cakić i društvom, a pored uživanja na snegu i u kafanama, našao je vremena da pokaže i svoj talenat za glumu.

Veljko je odglumio scenu koja je podsetila na one koje smo imali prilike da vidimo u seriji Narcos koja govori o lovu na kralja droge Pabla Escobara. Na snimku, Ražnatović na španskom kaže: “Niko ne pokazuje nepoštovanje prema Pablu. Ubiću ku**ku!”. Pored klipa je napisao: “A mogu da budem i glumac”.

A mogu da budem i glumac ????

A video posted by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on

Da li je u pravu, procenite sami.

3 komentara

3 Comments

 1. Djina

  10. 01. 2017. at 20:36

  Meni je sve jasno, maldost, ludost, ima ovakvih koliko hocemo i medju mladima koja nisu djeca poznatih, ali mi nije jasna njihova majka, koja od pocetka ne vodi racuna sta joj djeca izbacuju po drustvenim mrezama, kako se ponasaju u javnosti i slicno, i posle se cude, zasto ih mnogi ne simpatisu, ne vole i slicno, a najmanje sto trebaju jeste da se bahate bogastvom koje sami nisu stekli.

 2. Edgar

  11. 01. 2017. at 09:18

  Bojim se da ne završi kao i ćale mu. A Ceca, ona ima pametnijeg posla, nadam se, da lovi mlade $evce :) neka žena uživa!

 3. Emily

  07. 10. 2019. at 17:23

  Can you read English? I think it is ironic that Arkan’s son wants to play Pablo Escobar because Arkan has often been compared to Escobar.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top