Prati nas

Vesti

Veljko Ražnatović kupio automobil od 120.000 eura

Bokser i sin folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović pazario je novi automobil, koji košta 120.000 evra. U pitanju je BMW X7 perla beli, sa svom pratećom opremom.

Kako danas prenose mediji, Ražnatović je već duže vreme merkao ovaj automobil, a posebno mu se dopala unutrašnjost automobila, koju je on pravio po svom ukusu i potrebama.

Veljko se novim ulovom pohvalio na svom Instagram profilu, gde ga je detaljno snimio iz svakog ugla, a ispod objave je napisao New whip, što je američki sleng za novi, skupocen automobil koji ima brdo prateće opreme.

Veljko je u martu ove godine pazario Porche 718, kojim se i tada pohvalio na društvenim mrežama. Cena tog automobila je iznosila oko 70.000 evra.

Veljko je u javnim pojavljivanjima više puta isticao da voli da vozi dobra kola, ali i da mu je sigurnost na prvom mestu. Jednom prilikom je priznao da mu mama ispunjava svaku želju, iako mu drži predavanje da vozi polako i da ne divlja.

“Ljubitelj sam brzih mašina, ali poštujem zakon i ograničenja, ne divljam nikada,” rekao je nedavno Veljko.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Shina

    22. 08. 2019. at 19:58

    Erik degenerik

  2. Maja

    23. 08. 2019. at 05:00

    Sto je degenerik? Ko si i kakav si sve si rekao u poruci! Ja kad vidim nekog u naslovu koga ne volim ja nikako ni ne citam sta pise o tom nekom a ne da otvaram, citam i jos komentarisem. Nema vece bolesti od zavisti!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top