Vendi: Muž Isidore Bjelice me voli!

Vesna Vukelić Vendi je gostujući u emisiji Show time, na TV Pink BH otkrila da je Nebojša Pajkić, muž spisateljica Isidore Bjelica zaljubljen u nju, ali i da je voli, jer su oni srodne duše.

Ovaj zanimljivi trojac zajedno je radio na filmu Draga Mašin u ormaru, koji nikada nije objavljen, a kao razlog za to, Vendi je navela Isidorinu ljubomoru. Isidora je svuda govorila da Nebojša mene ceni i da u slučaju neko napadne nju on je ne bi branio, a da neko napadne mene on bi mene branio. Ona je stalno potencirala naš odnos, ljubav, poštovanje. Ja Nebojšu nenormalno cenim i volim ga nenormalno, ali to nema nikakve veze sa seksualnim potrebama,” rekla je ona, a onda dodala da su SMS poruke između nje i Pajkića poslužile Isidori da napiše knjigu Roman o preljubama.

Ja ne mogu da potvrdim tu informaciju, ali sam i ja tako čula. Šuška se da je roman posvećem meni, odnosno tim sms porukama. Ono što ima veze jeste da Isidora vrlo dobro zna koliko mene Nebojša Pajkić voli, i koliko ja njega volim i cenim. Mi se zaista jako volimo. Platonski se volimo,” ispričala je ona.

Delić iz emisije pogledajte u snimku.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top