Vi ste izabrali, najbolja bikini cica u 2009.oj je Kim Kardašijan!

kim

Da i ova godina definitivno je prošla i u znaku sestrica Kardašijan. I moji dragi čitaoci rekli su tako, jer ste upravo Kim Kardašijan izabrali za najlepšu i najzgodniju cicu u bikiniju na Tračarinoj godišnjoj anketi.

Kardašijan porodica proslavila se svojim rijaliti šouom “Keeping Up with Kardashian”, a sestre Kim, Kloi i Kortni postale su internacionalne zvezde o kojima su uvek puni online tabloidi… Ovo je bila zanimljiva godina za sve njih, jer kao što ste čitali na Tračara.com, Kim je raskinula sa svojim dečkom Redži Bušem, a kasnije u toku  godine su se i pomirili, Kortni je neočekivano ostala u drugom stanju i rodila sina, Kloi se venčala za NBA zvezdu Lamara Odoma posle samo mesec dana zabavljanja… Uf! :)

Kim nas je i ove godine oduševljavala svojim zanosnim oblinama, pa smo je tako nedavno videli u jednoj reklami gde je čak i pileću salatu uspela da učini jako privlačnom, videli smo je kao plavušu, videli smo je i kako izgleda bez šminke, a naravno videli smo je i u bikiniju. Opet, opet i… opet… :)

Verujem da će biti još mnogo prilika za fotografisanje u bikiniju i u sledećoj 2010. godini za zgodnu Kim Kardašijan! :)

kim kardasijan

Povezane vesti

Back to Top