Rihanna udarila fana na koncertu!

Da li je Rihannu slava promenila?
Da li je Rihannu slava promenila?

Pevačica Rihanna je oborila YouTube rekord Justina Biebera. Do juče mlada senzacija Justin Bieber bio je izvođač sa najviše pregleda. Međutim, 25- godišnja RiRi uspela je da premaši njegove brojke. Pevač pak ima najviše pratilaca na Twitteru, kada već pričamo o brojkama.

Ali, biti najpopularniji ne znači isto što i biti najpribrajniji i sa obe noge na zemlji. Bar RiRi nije. Naime, prevačica je na svom nastupu u engleskom Birminhamu obožavatelja iz publike udarila mirkofonom u glavu!

Dok je izvodila pesmu We Found Love sišla je do prvog reda, gde su bili njeni najverniji fanovi. Kao i na svakom koncertu kada im se njihov idol približi, i RiRini fanovi su počeli da je vuku za ruke i dodiruju, presrećni što im je ona blizu. Sećate se kako je bilo na koncertu pevačice Beyonce u Beogradu kada je jedan od fanova pevačicu povukao za kosu? Svakako ne prijatno, ali pevačica na to nije odreagovala.

Ovakve stvari se velikim zvezdama, sigurni smo, često dešavaju, ali to je jedan od tereta slave. Morate da znate da se nosite sa svakom situacijom na pravi način. Pogledajte snimak i prosudite sami.

Da li mislite da je Rihanna odreagovala kako treba u ovoj situaciji i da li joj je slava udarila u glavu?!

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top