VIDEO! Rita Ora pala sa stolice u emisiji!

Oborio je s nogu! (foto: BBC)
Oborio je s nogu! (foto: BBC)

Rita Ora je otpočela sa ulogom sudije u talent šou program The Voice, a jedan takmičar ju je oborio s nogu. Bukvalno. (:

U pitanju je vatrogasac iz Škotske koji je svojim glasom toliko zaneo atraktivnu pevačicu da je u jednom momentu pala sa stolice, a potom je neko vreme ostala da leži na podu ne skidajući sve vreme osmeh sa lica.

Oborena s nogu (foto: BBC)

Takmičar je otkrio da mu je bilo interesantno i to što je Rita flertovala sa njim i ponudila mu masažu, ali je dodao da je svestan da je to sve samo deo šou programa, a pored toga i njegova verenica je bila u bekstejdžu.

https://www.youtube.com/watch?v=72YL3tiUWoU

“Trudim se da opustim sve takmičare kako bi dali sve od sebe na sceni. Znam da se na početku mogu zacrveneti i osetiti blagi stid, ali jednom kada je led probijen oni su spremni da se pokažu u najboljem svetlu”, otkrila je Ora.

Ovo nije prvi peh koji je ona doživela ove nedelje. Naime, prilikom gostovanja na BBC-u gde je, pored ostalih članova žirija, promovisala novu sezonu ovog takmičenja, redakcija televizije primila je preko 400 telefonskih poziva uvređenih građana Amerike koji su smatrali da njen autfit nije primeren programu koji gleda cela porodica.

Amerikanci smatraju da je neprimereno obučena ( foto: Mirror )
Amerikanci smatraju da je neprimereno obučena ( foto: Mirror )

Povezane vesti