Prati nas

Vesti

Više nego što ste mislili: Milica Todorović otkriva koliko koštaju pesme

Za Milicu Todorović svi kažu da ne štedi kada je kupovina pesama u pitanju. To je potvrdila i sama pevačica dodajući da su pesme njeno oruđe, zahvaljujući kojih lepo živi. A u nedavnom intervjuu je otkrila i koliko zapravo jedna pesma košta.

“Cene pesama su poslednjih godina baš drastično skočile. Ljudi me pitaju da li je moguće da se pesma plaća pet-šest hiljada evra, a nažalost, cene su i duplo veće! Ali dobro, sve dok ima ovaca za šišanje, što da ne… Moram da priznam da sam i ja u toj grupi i da kupujem takve pesme”, iskreno priča Milica, pa dodaje:

“Znate kako kažu moje kolege: za dobru pesmu i onu koja će postati hit vredi dati i poslednji dinar. Samo, postoji jedan problem, niko ne može da ti garantuje uspeh pesme”, kaže pevačica.

Ona priznaje i da često brza pri kupovini, zbog čega je pare dala na pesme koje ne namerava da objavljuje.

“Odem da čujem neku pesmu i svidi mi se na prvo slušanje. I umesto da sačekam malo, da me prođe taj prvi utisak i da trezveno razmislim, ja sam se nekoliko puta zaletela i odmah ih kupila. Onda dođem kući i, što češće preslušavam numere, manje mi se sviđaju. Tako trenutno u fioci kod kuće imam devet ili deset pesama koje sam platila, a nikad ih neću objaviti”, kaže pevačica, ali dodaje da joj nije žao da ‘baca’ velike pare na dobre hitove.

“Dobra stvar u celoj priči je što su uporedo sa njihovim podizanjem cene i pevačima honorari išli naviše. Verovatno ne svima, shodno popularnosti. Ako me neko pita da li je puno dati nekoliko hiljada evra za jednu pesmu, reći ću da jeste. Ali sa druge strane, to je naše oruđe za rad i zahvaljujući njemu i mi lepo živimo”, zaključuje Todorovićeva.

Iako nije htela da prizna koliko je tačno para dala za svoje velike hitove, otkrila je da je zbog prebrze kupovine maltene izgubila stan u beogradu.

“Smatram da je zaista neumesno da pričam o novcu, ali ako se vratimo na početak razgovora i setimo se koliko koštaju pesme, a ja imam desetak od kojih nemam ništa, računica je jasna. Proćerdala sam neki sladak stančić u Beogradu, ali šta da se radi”, kaže pevačica, prenosi Alo.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    30. 01. 2018. at 01:15

    lutko, ‘de ti kao karleusa…mazni neki tursko/indijski moze i koreanski hit . plagijat se ne placa, ides na provereno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top